Як Україні якнайшвидше вступити в НАТО без будь-яких умов

22 липня 2024, 07:01
552
Чим більше наша країна буде працювати по енергетиці Росії, тим більше будуть допомагати.
ATACMS, ВСУ, НАТО
Сильних та в міру буйних завжди підтримують та допомагають / колаж: Главред, фото: Офіс президента, ОК "Захід", Вікіпедія

У відповідь на вбивство громадянина Ізраїлю, який був убитий дроном, що прилетів від хуситів з Ємену, Ізраїль знищив НПЗ у Ємені. Так вчиняють дорослі країни.

Взагалі, я вважаю, що коли США, Британія та Франція знищували дрони та ракети, які летіли з Ірану на Ізраїль, то вони не Ізраїль захищали. А більше Іран, оскільки знали, що буде потужна відповідь і розпочнеться війна на Близькому Сході. Така собі імпотентна політика, яка вже призводить до констатації факту з боку США, що Іран готовий до виробництва ядерної зброї. Це все одно призведе до війни рано чи пізно за участю Заходу.

відео дня

Взагалі, слід давно зрозуміти, що сильних та в міру буйних завжди підтримують та допомагають. Бо вони перспективні. Звісно, можуть поволати, що "так не можна", але підтримку не згорнуть.

Це приклад для України - чим більше наша країна буде працювати по енергетиці Росії, тим більше будуть допомагати. І швидше приймуть в НАТО без будь-яких умов. Бо сильних та буйних треба намагатися тримати під контролем.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти