Як Україні повернути захисників Маріуполя

14 травня 2022, 13:45
Росіяни витягували з полону своїх солдатів-строковиків, щоб не допустити турбулентності у суспільстві. Саме тому на них треба обмінювати бійців з Азовсталі.
Як Україні повернути захисників Маріуполя
Захисників Маріуполя треба обмінювати на російських полонених строковиків / t.me/polkazov

Захисників Маріуполя треба обмінювати на російських полонених строковиків, які мають день і ніч записувати звернення: "Путин, обменяй нас на защитников Мариуполя"; "Мама, я в плену в Азове, забери меня домой, мне очень тяжело и плохо".

Має бути потужна медіакампанія про обмін наших на солдатів строковиків, яких тут немає, як каже Путін. Потужна медіакампанія, де сотні строковиків мають благати, плакати про обмін на захисників Маріуполя.

Я завжди казав, що строковики - це Ахілесова п'ята російського суспільства. Це шмаркачі, які роблять травми для мамок і їхнього суспільства. Бо ці рани не загоїлися з моменту чеченських конфліктів. Ми маємо цей ніж крутити в їхній рані день і ніч. Щоб всі росіяни бачили сльози заплаканих 18-річних салабонів, які благають їх обміняти на захисників Маріуполя.

відео дня

Тепер ви розумієте, чому росіяни першою чергою витягували з полону своїх солдатиків строковиків? Обмінювали їх без умов, аби витягнути. Аби не було воні в російському суспільстві. Аби не було сопель мамашок, чиїх синків відправили на фарш в Україну.

Інколи, щоб вирішувати серйозні проблеми із таким варваром як Росія, треба знати її больові точки. Знати їхню історію, суспільні травми і рани. Солдати- строковики - це російська травма. Це був наш козир, який дехто недалекоглядно розіграв під час міні-обмінів.

Скільки їх залишилося?

читайте такожРосія втратила шанс захопити УкраїнуЯкщо є, то давайте працювати.

Запускати механізм формування громадської думки в Росії щодо полонених російських строковиків. Нехай Комітет солдатських матерів РФ активізується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти