Як Україні за місяць можна виробляти 50 тисяч дронів

19 січня 2024, 06:10
Людям не треба шукати де взяти інструмент, комплектуючі. Їм не треба витрачати власні гроші, щоб потім той дрон віддати безкоштовно.
Як Україні за місяць можна виробляти 50 тисяч дронів
Дрони / Коллаж: Главред, фото: ГосЧС, t.me/SJTF_Odes

Як мала б виглядати державна політика у напрямку підготовки фахівців по виробництву дронів.

Нам сподобалась ідея курсів від Victory Drones. І саме тому ми вирішили разом з Міністерством освіти запустити масштабний освітній проект.

Безкоштовний курс навчання виробництву дронів. Тепер в кожному місті у кожному учбовому закладі у вас буде можливість після роботи освоіти виробництво дронів.

відео дня

Під чітким керівництвом і наглядом інженерів. Ми вас забезпечимо вас всіма комплектуючими та необхідними інструментами. Всі ваші дрони, ми випробуємо і передамо на фронт!

Розумієте різницю?

Людям не треба шукати де взяти інструмент, комплектуючі. Їм не треба витрачати власні гроші, щоб потім той дрон віддати безкоштовно.

Людині треба лише прийти на курс і на місці все дадуть. Що вона далі буде робити з цими знаннями - чи буде сам робити, чи піде на роботу, чи запустить бізнес - питання другорядне.

А тепер давайте порахуємо! В Україні 500 вищих учбових закладів! Якщо в кожному закладі на курс прийде хоча б 10 чол, то це дасть змогу одночасно підготувати 5000 робітників галузі.

Які окрім того зможуть за один вечір зібрати 5000 дронів! Причому на відміну від домашніх дронів, це будуть більш якісніші моделі, адже процес буде контролюватись досвідченим фахівцем!!! Якщо поставити це питання на потік, то за міс можна виготовити аж 50 тис дронів, а може й більше! І тільки за рахунок державної програми підготовки фахівців!!!

Жодна волонтерська ініціатива не дозволить вийти на такі масштаби.

Хто такий Павло Вернівський?

Павло Вернівський - економіст, аналітик. Експерт Інституту ім. Олександра Поля. Спеціалізується на макроекономіці, історії економіки.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти