Як знищити Путіна вже зараз?

14 грудня 2023, 19:28
По Україні - ніяких тез, гідних уваги українця. Мікс криваво-ідеологічної лухти задля виправдання великих російських втрат.
Як знищити Путіна вже зараз?
Путін ніяк не може отримати бажаної фрустрації / Скріншот YouTube

Путін дає прес-конференцію. Голодний на історичну кров мачо в слинній піні підданих.

Перше, що кидається в очі - відіграна по нотах залізобетонна царська впевненість, яка начебто має вбити будь-які сумніви у ще хоть трохи мислячих: чи правильним шляхом йде режим? "М'яка сила" при навіюванні страху, яка знімається зверхнім катарсисом волі першої особи.

відео дня

Друге - нахабна демонстрація сили режиму у вигляді допуску начебто "критичних" питань на табло, що висіло над головами підданих. Виводились приправлені неулесливі питання, але це так смішно - на них ніхто не збирався давати відповіді, хоч вони формально й існують десь там - у повітрі. Показовий їх ігнор і зневага - така інструментальна чекістська забавка, але показова рефлексивна практика. Що-що, а Путін та Кремль розуміються на каналізації протесного пару.

По Україні - ніяких тез, гідних уваги українця. Мікс криваво-ідеологічної лухти задля виправдання великих російських втрат (денацифікація, демілітаризація і нейтралітет) і великодержавницької блювоти (український і російський народи начебто - єдиний народ). Але ні. Дещо помітно стало.

Путін ніяк не може отримати бажаної фрустрації, яку він намалював собі після проектованої атаки у 2022 р. ЗСУ, цілісність влади, діючі інституції держави, євроінтеграція, воєнна підтримка Заходу, антиросійська установка всього українського суспільства - це зовсім не те, що йому потрібно.

І оця невідповідність бажаної та реальної картини щодо України робить його в своїх же очах нездатним втілити свою політичну мрію, якою він одержимий. Він починає це пояснювати свій стан антиукраїнськими еківоками, штучними конструкціями про "фамизм", відсилками до Бандери тощо.

Безодня політичної нереалізованості розколює його зсередини, нашіптує про слабкість, дріб'язковість, немічність і найстрашніше для нього - неісторичність.

Хочете знищити Путіна - почність знищувати його історичність вже зараз. Він того вартий.

Хто такий Олег Постернак

Постернак Олег Олександрович (народився 19 вересня 1983 р., с. Залужжя, Теплицький район, Вінницька область) — політтехнолог, політичний консультант, член Асоціації професійних політичних консультантів України, кандидат історичних наук. Провів 16 виборчих кампаній в якості керівника кампанії кандидатів в народні депутати в мажоритарних округах, кандидатів на міські голови, кандидатів у депутати обласних та районних рад.
Автор блогів і публіцистичних матеріалів з виборчого права, політичних технологій, електоральної психології у багатьох українських виданнях.
Коментує політичну ситуацію на українських інформаційних телеканалах, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти