Як у Німеччині планують надати Росії право вбивати українців до кінця року

21 квітня 2022, 15:35
Через війну в Україні Євросоюз опинився під загрозою розпаду, він ризикує розвалитися і буде захоплений.
Через Росію світ опинився на порозі грандіозного шухера
Позиція Німеччини виглядає так – нехай українців убивають більше, щоб не вбивали німців / abnews

Покладемо руку на серце: ми не розбираємося в складнощах душі німецького народу і не хочемо. Дивно бачити, як увесь світ аналізує всерйоз якісь страхи Німеччини. Шукає психологічні причини в тому, як зараз чинять німці. Хочеться на весь світ накричати через це.

Навіщо нам така Німеччина? І ця країна за фактом керує Євросоюзом?

Це не риторичні питання.

відео дня

Страхи Німеччини ірраціональні і не повинні бути серйозним фактором.

Давайте мухи окремо, котлети окремо.

Світ опинився на порозі грандіозного шухера. Накопичилися такі протиріччя, які розв'язати вже не вийде, вузол можна тільки розрубати. Рубати потрібно тут і зараз. Часу більше немає.

І ми не віримо словам і обіцянкам.

Вчора з'явилася чергова обіцянка Німеччини. Про те, що до кінця року Німеччина відмовиться від імпорту російської нафти.

читайте такожЩупальця Москви вже в ЄС: як Німеччина стала союзником Росії по захопленню всієї Європи

Не вірю. Відмовляєтеся від нафти? Відмовляйтеся зараз. Нарощуйте свою здобич тут і зараз. Платіть Норвегії за нафту, платіть іншим країнам вільного світу, але перестаньте постачати грошима країни ворогів.

Відмовитися до кінця року – це означає, дати право росіянам убивати українців до кінця року.

Цитата з учорашньої публікації Зюддойче Цайтунг:

"У частинах Соціал-демократичної партії Німеччини (партія Шольца) зберігається фатальне переконання, що менша кількість зброї для України може забезпечити більшу безпеку Німеччини. З попередніх натяків канцлера виходить, що він стежить за мобільними червоними лініями Володимира Путіна. Він переконаний, що будь-який успіх в Україні зробить російського тирана тільки більш небезпечним".

Хто може виразно роз'яснити цю шизофренію?

Покажіть цих людей із партії Шольца, які поширюють думку, що менша зброя для України означає більшу безпеку Німеччини. Це прямо звучить, як "нехай українців убивають більше, щоб не вбивали німців".

Таке може стверджувати тільки представник Росії, корумпований черговим нафтогазовим або вугільним траншем.

читайте такожЯдерний удар все ближче: чому Росія не може собі дозволити програти війну в Україні

Дійшло до того, що цілий Foreign Policy присвячує величезний текст тому, які страхи керують німцями під назвою "The Real Reason Germany Is Always Afraid". Це ж маячня, друзі. Які, бля...ь, страхи можуть бути перед обличчям масових військових злочинів, які вже вчинені російською армією?

Ядерні удари і хімічна зброя вже менш страшні, ніж той жах, який несуть російські окупанти.

Але знаєте, що місія ОБСЄ написала у своїх звітах, досліджуючи військові злочини? "Місії не вдалося дійти висновку, чи можна російський напад на Україну як такий кваліфікувати як масовий або систематичний напад, спрямований проти цивільного населення".

Зрозуміло?

Це все не масово і не системно. А, значить, не все так однозначно, дорогі друзі. Так смикаються ниточки в Європі нашими ворогами.

В Європі, де ще будуть вертіти носом – приймати нас чи ні.

Такий Європейський Союз не здатний вирішити більшість питань безпеки. Такому Європейському Союзу Україна потрібна, як єдиний порятунок.

читайте такожСтрашне пророцтво для Росії справджується: коли тіло РФ розповзеться по швах

Ховатися за страхами, продовжувати шукати вигоди, розводити інтриги і посилювати подвійне дно – цей шлях вже привів Євросоюз на поріг масштабної війни, в якій гинуть десятки тисяч людей, життя мільйонів людей піддається катастрофічним випробуванням.

Ми повинні дати чіткий сигнал. Європейський Союз, який не приймає Україну тут і зараз – розколеться на частини і буде захоплений.

Європейський Союз, який не відмовиться від російських нафти, вугілля і газу тут і зараз, а буде відкладати питання в надії повернути колишні відносини з Росією через півроку – розколеться і буде захоплений.

Європейський союз, який негайно не відновить діяльність своїх атомних електростанцій, видобуток свого вугілля, газу і нафти – розколеться і буде захоплений.

Європейський союз, який негайно не мілітаризується і не перейде на військові рейки, в результаті цієї масштабної війни – розколеться і буде захоплений.

І в момент розколу, перед неминучим захопленням країни Європейського Союзу зможуть згадати тільки про те, що всерйоз витрачали час на аналіз страхів Німеччини замість того, щоб ставати сильними тут і зараз. Негайно змінюючи свій Європейський Союз. За допомогою України та українського народу.

Микола Фельдман, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти