Як війна в Україні зламала Німеччину

9 квітня 2022, 09:34
Настає момент істини - або Німеччина остаточно стане лідером вільного світу, або знову скотиться в нацизм, але вже російський.
Бундестаг, Німеччина
Німеччина показує, як її еліти засвоїли уроки занурення в нацизм / УНІАН

Німеччина зламана. Частина еліти все ще чинить опір. І це одні з найбагатших людей країни. Промислове лобі, тісно переплетене з кремлівськими інтересами, десятиліттями включає всі можливі ресурси.

Тупа пропаганда вже в лоб намагається знищувати посла України в Німеччині Андрія Мельника. Розкриваються всі маски.

Зюддойче цайтунг, видання номер один за охопленнями, публікує відверту дичину. У хід йде набив оскому і до болю знайомий кремлівський наратив про Степана Бандеру.

відео дня

"Колишній колаборант нацистів-герой?", - запитує заголовок у спробі звинуватити симпатії посла Мельника до Степана Бандери в нацизмі.

Адже це при тому, що сам Степан Андрійович Бандера був в'язнем німецьких концтаборів, не був визнаний колаборантом Нюрнберзьким трибуналом, не був визнаний колаборантом навіть Верховним судом СРСР. Не було підстав. Хоча при всіх можливостях радянського правосуддя, воно могло б легко видати біле за чорне.

Тим не менш.

І тепер Німеччина показує, як її еліти засвоїли уроки занурення в нацизм. Навіть ліберальні газети, які так часто нам ставили в приклад, не гребують відвертої пропаганди.

Посол Андрій Мельник-герой України, невтомний лобіст інтересів нашої держави в ключовій країні Євросоюзу. І він вже дуже набрид усім німецьким елітам, вимагаючи від Німеччини раз по раз відмовитися від російського газу та іншої протидії російській агресії.

читайте такожРізанина в Бучі та російський нацизм: чому Європі важливо зрозуміти суть війни в УкраїніСтався остаточний розлом. Німецька розвідка публічно підтвердила дані України Про військові злочини орків у Бучі. Власні радіоперехоплення німецької розвідки опублікував Шпігель і тепер у Німеччині неможливо заперечувати, що російська армія скоювала військові злочини у Бучі.

Все однозначно.

Укупі з вчорашнім рішенням Європарламенту щодо російського газу і нафти Німеччина змушена приймати неприємні для себе рішення.

Настає момент істини. Або Німеччина остаточно стане лідером вільного світу, або знову скотиться в нацизм. Тепер російського походження. На двох стільцях всидіти не вийде. Хоч і дуже хочеться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти