Як закінчиться історія лютої химери – Росії

15 березня 2022, 22:02оновлено 30 березня 2022, 16:54
Через фіскальну кризу Росія завалиться, після чого там традиційно стануть різати один одному глотки в пошуках нового царя.
Росіяни поважають тільки силу і тільки п...здюліни, які їм навішують
До Росії потрібно ставитися як до того, чим вона завжди була в історії – небезпечної х...йні, яку потрібно е...ашити за першої ж можливості / Reuters

Жодного антивоєнного порядку денного в РФ не буде. Весь антивоєннаий порядок Росії завжди закінчується приходом до влади чергового упиря, який заварює ще більшу криваву кашу. Вся історія Росії побудована на мілітарному фашизмі. Який сьогодні зведений у ранг релігії.

На... неться Росія, як завжди, через фіскальну кризу. Потім традиційно почнуть різати один одному глотки в пошуках нового царя.

Сподіваюся, що цього разу її просто розділять на кілька шматків, які демілітаризують. Щось собі забере Китай, щось візьмуть під протекторат американці з європейцями. І історія цієї лютої химери закінчиться.

відео дня

читайте такожТри варіанти для Путіна: чим може закінчитися війна в Україні

Це найкращий варіант для людства. Тому що оскаженіла мавпа з ядерною бомбою показала всю перспективу безодні. Психічні девіації одного народу не повинні загрожувати 8 млрд людей.

А якщо все ж Росія встоїть, то нехай живе в стані Північної Кореї. Це природний стан цих варварів. І вони до нього щиро весь час прагнуть. Більше розбиратися в нюансах їх відмінностей і шукати там людське немає сенсу.

читайте такожПутіна жорстко обдурили: чому шанси на палацовий переворот в Росії різко зростають

До Росії потрібно відноситься як до того, чим вона завжди була в історії – небезпечною х...йнею, яку потрібно е...ашити при першій же можливості. Тому що росіяни поважають тільки силу і тільки п... дюліни, які їм навішують. Культуру і цивілізацію вони сприймають як слабкість. Цивілізація є для них непереборною спокусою, який воно прагнуть зруйнувати при першій можливості. "Нравится – не нравится" – це Альфа і Омега їх життєвої філософії, і відносини з ними потрібно будувати на цій базі.

Юрій Романенко, керівник політичних програм Українського інституту майбутнього

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти