Як Захід бореться зі злом

8 лютого 2024, 06:10
Червень 2021 року. У Швейцарії Байден зустрічається з лідером терористичної держави путіним.
Як Захід бореться зі злом
Байден та Путін / Главред

Два роки війни подарували терористу путіну і терористичній рф впевненість в безкарності. Саме так виглядає боротьба Вашингтону і Євросоюзу з тероризмом?! Якщо проаналізувати після 24 лютого 2022 року чисельні публічні виступи лідерів та політиків Заходу… Та порівняти цю бравурну риторику з результатом на українському фронті…

Тоді можливо констатувати, що Захід важко хворий на популізм і насправді був зайнятий весь час становленням терористичної держави з ядерним озброєнням на території Європи. Захід створював парникові умови для розвитку і становлення терористичної рф принаймні останні 25 років. А взагалі з 91 року. Також нічому їх не навчила навіть війна в Україні. Судячи з продовженням зволікання і зменшення у постачанні військової допомоги, терористична рф ще довго буде шантажувати Світ.

відео дня

В такому разі, прозора електоральна демократія Заходу потребує корегування передвиборчих програм партій і кандидатів на пости очільників держав. В програмах має бути окремий пункт: "Всіляка допомога у розвитку світового тероризму".

Але марно на це сподіватись. Поціновувачі ліцемірства і подвійних стандартів полюбляють на людях з’являтись у костюмах героїв-борцунів зі злом. Їм тільки залишилось реально боротись з ним!

Червень 2021 року. У Швейцарії Байден зустрічається з лідером терористичної держави путіним. Зустріч готував студент-експериментатор і поціновувач путіна Салліван. Хто ще може у борцуна Байдена бути радником з національної безпеки? Після зустрічі вашингтонські газети вибухнуть статтями під назвою "Путін отримав від Байдена все, що бажав". Цікаво що отримав би путін, якщо б замість Байдена був Рейган?!

Впевнений, що від мертвого віслюка вуха і почав би закликати увесь світ до миру! Це приклад - чим сучасні лідери-популісти відрізняються від реалполітиків минулого.

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти