Як Захід втратив усе за 30 років

12 квітня 2024, 19:10оновлено 12 квітня, 21:33
За вікном 2024-й рік і Росія починає вести переговори з КНДР про постачання ПТРК Bulsae-5.
Західні ЗМІ оцінили втрати росіян на Авдіївському напрямку
Війна / Колаж: Главред, фото: 53 ОМБ, 14 ОМБ

Ще у квітні 2023 року було верифіковано перше застосування російськими окупаційними військами (РОВ) іранського ПТРК Dehlaviyeh в Україні.

Своєю чергою, ПТРК Dehlaviyeh, прийнятий в Ірані на озброєння 2012 року, є точною копією російського ПТРК "Корнет", прийнятого на озброєння 1998 року.

Відразу зазначу, що якщо говорити про передачу технологій, то на їхню інтеграцію в систему ВПК і запуск серійного виробництва потрібен час. У розвинених країнах від року, до 2-3 років. Але Захід, який явно знав про постачання технологій з Росії до Ірану, на все успішно забивав!

відео дня

Але минає небагато часу, всього то десяток років, що в історичному вимірі - піщинка на пляжі в Аркадії, і у КНДР з'являється ПТРК Bulsae-5 "불새-5", який є копією іранського ПТРК Dehlaviyeh, який є копією російського ПТРК "Корнет". І всемогутній Захід, знову на все забиває...

За вікном 2024-й рік і Росія починає вести переговори з КНДР про постачання ПТРК Bulsae-5, через брак і гострий дефіцит протитанкових засобів у підрозділах РОВ.

Загалом, поки Захід 30 рефлексував на толерантність, гендерність, інклюзивність, пацифізм та інший крінж, країни-ізгої, яких слід було тримати в їжакових рукавицях у режимі 24/7 і нон-стоп, перебували весь цей час якраз навпаки - у тепличних умовах.

На жаль, але зараз усі ці принади аморфності, безхребетності та нікчемності західної політики, у всій красі на собі відчуває саме Україна...

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти