Як змусити Путіна припинити війну і занурити Росію в хаос

23 липня 2024, 06:00
1916
Проблеми з бронетехнікою не зупинять Росію, можливостей для справедливого миру у нас поки що не буде.
Путін, війська РФ
Путін зібрався воювати до кінця, потрібно переносити війну до Росії / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, Міноборони РФ

У британському журналі The Economist вийшла стаття, в якій наводяться оцінки, згідно з якими вже в другій половині наступного року Росія може виявитися виснаженою за танками та іншою бронетехнікою. Журналісти вказали, що росіяни втратили щонайменше 3 000 танків, а нове виробництво не може покрити втрати. Нібито якраз це згодом і змусить Путіна шукати тимчасового перемир'я, адже росіяни не зможуть наступати.

Акцентую увагу на тому, що шансів на справедливий мир у такій ситуації у нас не з'явиться. Поки Путін при владі, війна триватиме. Росіяни продовжать закидати Україну коригованими авіабомбами, ракетами і гнати своїх людей у бій. Миру за правління Путіна в Кремлі досягти неможливо, він робитиме все можливе для того, щоб далі воювати. Танки росіяни знайдуть в інших місцях, будуть масово виробляти Шахеди та інше озброєння.

Єдина можливість для встановлення миру - перенесення війни на територію Російської Федерації.

відео дня

От зараз ми бачимо результати роботи українських дронів у Краснодарському краї - там уже дефіцит електроенергії. Дуже важливий промисловий і транспортний вузол має проблеми. Нам потрібно масштабно вибивати їхню енергетику, щоб добитися виснаження можливостей противника і створити передумови для економічного хаосу.

Треба привести Росію до стану Німеччини часів Першої світової війни. Тоді німці ще могли обстрілювати Париж, але змушені були підписувати капітуляцію та відходити на свої території.

Ба більше, наразі незрозуміло, як надалі діятиме Китай. На саміті НАТО у Вашингтоні Китай і Росію фактично включили до одного блоку. Ми спостерігаємо, як зростає військова взаємодія Пекіна і Москви: вони проводять спільні навчання і всіляко посилюють співпрацю. Втім, я не думаю, що Китай відкрито вступить у війну в Україні, але певну підтримку Росії все-таки надаватиме.

Загалом, я не вірю в прогнози про те, що через проблеми Росії з бронетехнікою ситуація у війні серйозно зміниться. Навіть у наявній обстановці противник продовжує наступати: застосовує КАБи, вдається до атак на мотоциклах і баггі. І завдання свої він виконує - закріплюється на певних локаціях і все-таки досягає певних просувань.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Тарас Загородній, політичний та економічний експерт, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти