Як змусити українців аж бігом вивчити англійську

2 липня 2023, 21:51
1276
За 3 роки 20% предметів в університетах мають викладатися англійською. За 7 років - 40%.
украина великобритания
Як українців привчити до англійської / фото ua.depositphotos.com

От вам план по мовам, щоб без простих рішень і з виправленням перегинів.

1. Звільняємо від податків всі мовні клуби, онлайн- і оффлайн курси англійської. На 10 років. Звісно, тільки при індивідуальному навчанні Те саме робимо для курсів української для іноземців.

відео дня

2. Вводимо дотацію кінотеатрам в розмірі 75% від ціни квитка на сеанси англійською. Для дитячих білетів - 100%. Так, діти ходять в кіно англійською безкоштовно. Кількість сеансів англійською - 30%. Електронна система обліку білетів дозволяє правильно оцінити обсяг дотації.

3. Забороняємо онлайн - кінотеатрам для української аудиторії додавати доріжки крім оригінальну, української та мов ЄС. А то крізь російська доріжка за замовченням. Бо коли ви кажете що люди побіжать на стрімінги з кінозалів - вони і так там І саме на українських стрімінгах і онлайн-кінотеатрах з російською все чудово.

Хто такий Юрій Богданов

Юрій Богданов - блогер, аналітик, спеціаліст зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики. Колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2010 закінчив Київський національний економічний університет.

4. За 3 роки 20% предметів в університетах мають викладатися англійською. За 7 років - 40%. В іншому випадку університет позбавляється державної реєстрації. Думаю, значення англійської для науки доводити не треба. Час вивчити є, та й англійська обов’язкова де-факто при здобутті наукового ступеня.

5. Всі вимоги для чиновників, які прописані в законі - зберігаються. Для кваліфікаційного екзамену чиновників залучається зовнішній центр оцінювання. Британський та американський на вибір. Результати публікуються для широкого загалу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти