Яка нова мета Путіна щодо України

26 серпня 2023, 09:10
Алгоритм війни цілком співпадає зі стратегічними планами військового злочинця путіна.
Владимир Путин
Володимир Путін / Колаж Главред, фото скріншот

Заяви США і НАТО про те, що тільки перетин рашою кордонів країн-членів НАТО змусить Альянс увімкнути V статтю Статуту НАТО, і гарантуючи колективну безпеку країнам-членам Альянсу… Ще до початку масштабного вторгнення раши в Україну такі заяви Вашингтону і Брюсселю реально задіяли принципи расової дискримінації по політичних ознаках. Життя народів, які проживають на території країн -членів НАТО виявилось надійно захищеним Альянсом. Всі народи які проживають поруч, але за межами кордонів НАТО… Виявилися приреченими вмирати. Хіба це не дискримінація?! А куди ж поділись у цивілізованого Заходу усі демократичні цінності, міжнародне право і гуманність?!

Нажаль, в сучасних політичних умовах конче важлива розмова про фундаментальні підвалини майбутнього людства… Має всі ознаки демагогії! Як міжнародне співтовариство впало до самого дна існування гуманізму?! Це дуже важко усвідомити, осягнути - здоровим глуздом!

Партія путіна у Білому домі, на чолі з Бьорсом/Салліваном, зробила і робить все можливе і неможливе… Щоб війна в Україні мала затяжний характер на виснаження. Такий алгоритм війни цілком співпадає зі стратегічними планами військового злочинця путіна. Його мета - це тривалий Геноцид народу України і створення на теренах територій нашої держави, не придатної для життя пустелі. Таким чином, стратегічна мета кремлівського деспота у цій війні буде досягнута: Україна і український народ зникне з геополітичної карти!

відео дня

Вашингтонські русофіли у високих владних кабінетах адміністрації президента Байдена, на протязі 18 місяців війни всіляко сприяють путіну у досягненні його стратегічної мети в Україні. Партію путіна у Вашингтоні очолюють директор ЦРУ Уільям Бьорнс і радник президента.

Байдена з національної безпеки Джейк Салліван. Свого часу Бьорнс був найулюбленішим послом путіна від США в Москві. Бьорнс досі водить міцну дружбу з генералом ГРУ Треніним, та іншими непростими рабсіянцями. Це той самий тренін, який зовсім нещодавно писав ядерні статті-лякалки разом з виродком Карагановим. Непоганих друзів у мацкві собі знайшов Бьорнс)

У діючого директора ЦРУ Бьорнса русофілія має дуже глибоке розгодуджене коріння і підґрунтя. Тільки сучасний смак у цих коренів діючого директора ЦРУ відверто суперечить національним інтересам США і дуже смердить, що чутно не тільки у Вашингтоні, але й у столицях Європи!

Стратегія підкилимної перманентної допомоги кремлю у вашингтонської партії путінфірштейнирів на протязі 18 місяців війни досить проста і надійна. Їх головне завдання забезпечити:

1. Перманентну затримку і запізнення з постачанням ЗСУ зброї від США і колективного Рамштайну. Забезпечити затримку саме того озброєння, яке конче потрібне в певний час на фронті, і яке замовляє партнерам по Антипутінській коаліців Головком ЗСУ Валерій Залужний.

2. Вашингтонські путінофіли забезпечили політику Білого дому Байдена, яка забороняє ЗСУ обстрілювати територію раши. Білий дім цей принцип озвучує так: "Війна в Україні не повинна вийти за межі і кордони України". Тобто, Вашингтон дозволяє чинити масові вбивства людей і руйнування інфраструктури тільки на території України.

Таким чином, головний партнер України в цій війні - США, проводячи при президенті Байдені (паралельно офіційній) підкилимну політику подвійних стандартів… Примудрився прийняти опосередковану, але активну участь в організації на нашій території кремлівським військовим злочинцем путіним Геноциду народу України. Офіційна теза політично-військової доктрини США про війну в Україні: "Війна не повинна вийти за межі України; ЗСУ не можна обстрілювати територію раши (агресора)…". Це в перекладі з політично-дипломатичного сленгу - на звичайний язик конкретних дій… Означає видачу кремлю своєрідної ліцензії на масові вбивства українців виключно на теренах України.

Це суттєва допомога раші з боку США в організації сафарі. Накшталт ліцензії на вбивство левів, або слонів. Тільки сафарі публічно оголошено на українців!

Коли людина, або народ у боротьбі добра зі злом стають на бік добра… Вони завжди мають пам’ятати, що добро від своїх прихильників ніколи не буде терпіти подвійних стандартів і лицемірства. Здається завдяки деяким топ-чиновникам адміністрації президента Байдена США вляпались по вуха в дуже брудну історію. Справа тільки в короткому часі. Бо такі історичні події вспливають на поверхню не відразу. Має сплинути незначний час. Тільки вспливають вони на поверхню вже мертвими і майже нікому непотрібними. Декому непотрібною виявляється навіть пам’ять про загиблих в цій клятій війні. Бо вона дуже щільно пов’язана з брудом політичних і державних діячів, який історія перетворює в сторінки ганьби держав і народів.

На кінець серпня Майстерність ЗСУ - під командуванням Главкома Залужного - дозволила досягти на фронті значних результатів.

Військові експерти, - США, Великобританії і країн ЕС - м’яко кажучи здивовані. Ніхто наприкінці серпня вже не очікував таких наступальних успіхів від ЗСУ. Наших ЗСУ, які вкрай обмежені в наступальних діях відсутністю винищувачів F-16 і ракет малої і середньої дальності на кшталт ATACMS.

Бьорнс і Салліван, їм має віддати належне путін, зробили все можливе і неможливе, щоб ці винищувачі і ракети ЗСУ під час контрнаступу не мало. Щоб контрнаступ захлинувся і був ЗСУ проваленим.

Тому зараз Бьорнс і Салліван розчаровані і здивовані успіхами ЗСУ на фронті не менше, ніж їх підкилимний кремльовський поплічник.

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти