Які можуть бути переговори з державою-терористом?

10 червня 2023, 06:20
Іран повинен бути ізольований від решти світу – до того часу, поки не впаде нинішній режим, а наступний за ним не доведе свою благонадійність.
Іран, Росія
Іран допомагає Росії вбивати українців, каже Невзлін / Колаж pixabay, УНІАН

Знову заговорили про ядерну угоду з Іраном: представники США, як виявилося, як і раніше підтримують контакти з послом Тегерана в ООН, і їхні переговори останнім часом зрушили з мертвої точки.

А МАГАТЕ і зовсім закрило розслідування щодо одного з ядерних об'єктів, де були виявлені сліди урану.

Дивовижно, з якою завзятістю світ наступає на одні й ті ж граблі.

відео дня

Іран не тільки погрожує знищити Ізраїль при першій можливості (рекламний слоган нещодавно представленої балістичної ракети – "До Тель-Авіва за 400 секунд"). Не тільки підтримує тероризм по всьому регіону і світу. Не тільки репресує, катує, вбиває своє власне населення. Іран допомагає Росії вбивати українців, з чим Захід, начебто, всіма силами повинен боротися.

І ось з цього режиму Захід шукає спосіб зняти санкції.

Які можуть бути переговори з державою-терористом? Яка віра може бути режиму, який постійно бреше і який не стримують ніякі міжнародні зобов'язання?

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Іран повинен бути ізольований від решти світу – до того часу, поки не впаде нинішній режим, а наступний за ним не доведе свою благонадійність. І навіть тоді до його слів потрібно ставитися з максимальною підозрою.

Точно так само, як ніяких переговорів не може бути з Росією, до того часу, поки вона не перестане становити небезпеку для мирного життя в Європі. А це можна бути досягнуто тільки перемогою України!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти