Капітуляцію Росії підпише Пригожин

13 червня 2023, 06:20
Пригожину необхідно, поки "снаряди не закінчаться", розкачати армію проти командування, а плебс проти влади.
Пригожин
Капітуляцію Росії підпише Пригожин, вважає Ейдман / скріншот соцмережі

Заколот і "Брестський мир".

Шойгу наказав російським "добровольчим загонам" до 1 липня укласти контракти з Міністерством оборони. Пригожин відразу ж послав його подалі, сказавши, що співробітники ПВК Вагнера контракти з Шойгу укладати не будуть.

Стрєлков-Гіркін вже встиг назвати дії Пригожина військовим заколотом.

відео дня

Це ще один крок до прямого зіткнення Збройних сил під командуванням МО і банди Вагнера на чолі з Пригожиним. Після 1 липня вагнерівці опиняться поза законом, якимись незрозумілими гопниками зі зброєю, носити яку без контракту з МО вони просто не мають права. А далі міністерство оборони повинно буде їх роззброїти і інтернувати, принаймні, до того моменту, поки вони не підпишуть контракт.

Можна припустити, що за Пригожиним пошлють групу захоплення з ГРУ. А його головорізів прямо на базах візьмуть в облогу, з вимогою виходити без зброї.

Цілком ймовірно, що почнеться реальне мочилово, переможцем з якого на першому етапі вийде більш підготовлена і мотивована ПВК Вагнера.

Пригожину необхідно, поки "снаряди не закінчаться", розкачати армію проти командування, а плебс проти влади. Чим він останнім часом фактично і займається. Тільки це його може врятувати.

Таке завдання понад сто років тому вирішив інший лисий в кепці на броньовику. У нього теж була своя ПВК, що називалася "червоною гвардією", яку також влада у нього намагалися відняти.

Пригожина може підтримати солдатська маса, молодший і середній офіцерський склад, а також частина правлячої верхівки. Їй він буде вигідний в якості людини, яка здатна підготувати народ до неминучої поразки Росії. Пригожин зможе безболісно продати охлосу поразку, супроводивши її антиелітною популістською демогогією і розправою з козлами відпущення в особі керівництва армії, окремих олігархів і бюрократів. Путін на це не здатний.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Лейпцига, Німеччина.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

А для спрощення міжнародних контактів кривавий кухар може поставити маріонетковим президентом якогось менш забрудненого у воєнних злочинах поплічника.

Пригожин ніякий не урапатріот, а абсолютно прагматичний кримінальник. Всі ці маячні імперські ідеї йому даром не потрібні. Цікавлять його тільки гроші і влада. Якщо він переможе - укладе новий "Брестський мир" (капітуляцію по суті) з Україною і Заходом. Іншого раціонального виходу у нього просто не буде.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти