Карлсон приїхав до Путіна на кастинг для участі у великій політиці

9 лютого 2024, 08:10
Зараз Карлсон приїхав до Путіна на кастинг для участі у великій політиці, поки що на президентських виборах у США.
Такер Карлсон, Путін
Такер Карлсон і Путін / Колаж Главред, фото скріншот із відео

Карлсон не агент Путіна, а перспективний американський політик.

Талановитий праворадикальний американський журналіст Такер Карлсон не просто злегка завербований агент ФСБ і не латентний алкоголік, тим більше не жадібна людина. Такер Карлсон не гість і не таємний посол кандидата в президенти Трампа, як багато хто думає, тим більше не просто честолюбний журналіст. Швидше за все, Кремль дивиться далеко вперед. Якщо щось трапиться з Трампом, то його замінить Карлсон як висхідна політична зірка Америки. Карлсон як наступник Трампа, але Трампу такий поспіх не дуже подобається. Йому доведеться вирішувати, хто небезпечніший - молодий і перспективний Карлсон, який спирається на Кремль, чи неперспективний і старий Байден.

Зараз Карлсон приїхав до Путіна на кастинг для участі у великій політиці, поки що на президентських виборах у США. Або як кандидат у віцепрезиденти у Трампа, або як таємна зброя Трампа в боротьбі з американською дівою поп-музики Тейлор Свіфт, яка допомагає у виборчій кампанії Байдену.

відео дня

Імовірно, ми побачимо запеклий бій між модним пропутінським журналістом Карлсоном і яскравою естрадною співачкою Свіфт, поки "дідусі-кандидати" з'ясовуватимуть між собою, хто з них живіший.

Хто такий Віктор Небоженко

Віктор Сергійович Небоженко (нар. 14 лютого 1953, Жмеринка) — український політолог, соціолог. Директор соціологічної служби "Український барометр". Кандидат філософських наук, пише Вікіпедія.

Працював в Інституті філософії Академії наук України, Інституті соціології Академії наук України.

У 1994-му брав участь в першій президентській кампанії екс-прем'єр-міністра України Леоніда Кучми.

З 2003-го — керівник соціологічної служби Національного інституту стратегічних досліджень при Президенті України, директор Соціологічної служби "Український барометр".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти