КДБіста Путіна до КВН не візьмуть: він смішний, але ще більше - жалюгідний

7 березня 2022, 06:30оновлено 7 березня 2022, 08:39
У безсилій злобі окупанти бомблять наші мирні міста. Але ще більш інтенсивно вони бомблять наші мізки всякими фейками про поразку України. Не вірте і включайте голову.
Путина
Хронометр історії вже почав для Путіна зворотний відлік / Reuters

КВК перемагає КДБ. Це я про те, що бункерний фюрер явно подався в стендапери і розважає публіку дебільними гегами.

На зустрічі з російськими стюардесами, яким тепер належить літати лише з Москви в Козельськ, причому, на дефективних літаках, Путін повідав, що військова інфраструктура України, в принципі, знищена. Шо, знову? Так Міноборони РФ щодня втирає про знищення цієї самої нашої інфраструктури. І якщо підсумувати" знищене", то вийде, що стільки у нас від роду не було. Навіть якщо приплюсувати райвійськкомати і пневматичні тири в парках відпочинку. При цьому збройний опір України триває!

А ще фюрер наплів, що Україна має компетенції для створення ракетно-ядерної зброї. Так, у нас багато всяких компетенцій. Але головна з них-готовність бити окупантів на всіх фронтах, а зовсім не збирати ядрені бомби в гуртках юних техніків. І світ про це прекрасно знає.

відео дня

У сенсі зброї відплати куди переконливіше виглядає шиза, озвучена Зюгановим, ніби українці мали намір заразити росіян невідомою бактерією. Це він що, так виправдовує пронос російських комуністів та інших "денацифікаторів"?

До речі, про денацифікацію. Окупанти ж планували як: вони захоплюють будь-яке українське місто і залишають там невеликий гарнізон. А потім з-під плінтусів тарганами вилазять адепти "русского мира" і проводять розправи. Але свіжа Соціологія каже, що 90% українців підтримує збройний опір. Але і решта 10% — це не рускомирці, а "пораженці", які побоюючись вважають, що краще здатися на милість агресора.

Але навіть якщо і так, то не можуть 10% "денацифікувати" 90%. Це фізично неможливо! Що супер переконливо демонструють українці в захоплених Херсоні, Новій Каховці, Старобільську, які вийшли на мітинги з українськими прапорами. Українськими! Гучно відправляючи окупантів за курсом російського корабля!

читайте такожПутін боїться за свою шкуруУ безсилій злобі окупанти бомблять наші мирні міста. Але ще більш інтенсивно вони бомблять наші мізки всякими фейками про поразку України. Не вірте і включайте голову. Спирайтеся на факти. Наприклад, проведіть на карті лінію по містах, де ведуться бої. І побачите, що окупанти захопили лише малу частину України вздовж Азовського моря. Але і там твердинями стоять наші Маріуполь, Миколаїв, Одеса! Тому "Новоросія" - це мертвонароджений виродок "русского мира".

Абсолютно правильно керівництво України наполягає на закритті неба над Україною. Тут розрахунок не на неповороткі бюрократичні структури влади в країнах-союзниках, а на населення цих країн. Як з'ясувалося, населення куди більш рішуче, ніж їхні уряди. Наприклад, 90% американців вже підтримує введення безпольотної зони над Україною (спасибі CNN!). Саме під суспільним тиском потрібні Україні рішення таки будуть прийняті. Як мінімум, масова передача нам літаків і потужних засобів ППО, якими ми не просто самі закриємо наше небо, а перетворимо його в смертельну зону для російських стерв'ятників.

А ось КДБ-Іста Путіна в КВН не візьмуть: він смішний, але ще більше — жалюгідний. Хронометр історії вже почав для нього зворотний відлік. Як і для всієї агресивної російської недоімперії.

Все буде Україна!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти