Класичний фашист Путін тепер буде боротись сам із собою

28 січня 2024, 20:15
Це прозорий шизофашизм. Звичайно покидьок намалює в мізках своєї орди головних ворогів-націоналістів в обличчі України і колективного Заходу.
Класичний фашист Путін тепер буде боротись сам із собою
Фашист Путін зібрався боротися з фашизмом / скріншот

Кремлівський фюрер зрікається ідеології "русского мира". Істота тепер бореться з націоналізмом, фашизмом. Тепер на прапорі РФ двоголове курча буде тримати в кігтях ще й орден борцунів з націоналізмом-фашизмом. У путіна кожна ідеологія має симптоми психіатричної клініки.

Зараз за визначенням класичний фашист (расист) путін буде боротись вже фактично сам із собою. Це прозорий шизофашизм. Звичайно покидьок намалює в мізках своєї орди головних ворогів-націоналістів в обличчі України і колективного Заходу. Недофюреру це легко дається. У глибинного рабсіянського народу мізкі такі, що не існує в Світі маячні, яку не можливо поселити у мізки десятків мільйонів глибинного рабсіянського населення. Тому пиня здатен міняти ідеологію кремля так часто, як міняють памперси. Аби гуртувати шовіністичних патріотів-некрофілів (рабсіянський народ) навколо фюрера, можна підлаштувати будь-яку галіматью.

відео дня

пиня завжди впевнений, що його маячня без перешкод продовжить нищити все навколо і Світ загалом. Таку впевненість йому надає безкарність за чисельні злочини проти людства. Парадокс, але найбільшим поплічником путіна в його злочинах опосередковано став колективний Захід - США та Євросоюз.

Тут розмова довга!

Джерело

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти