Коли почнеться контрнаступ

27 квітня 2023, 06:20
Щодня Залужний, Сирський, Малюк і Буданов дають Зеленському реальну оцінку ситуації. Обстановку на фронті, перспективи ЗСУ та противника.
ЗСУ, війна, українські військові
Сазонов розповів, коли почнеться контрнаступ / 59 ОМПБр Якова Гандзюка

Я завжди із захопленням читаю прогнози щодо дати українського контрнаступу. І оцінки ймовірностей саме такого сценарію.

Одні військові експерти дають прогнози, інші ці прогнози коментують. А були ж нормальні вірусологи! Дійсно, кількість "військових експертів" в країні зашкалює. Причому у багатьох за спиною не військова кар'єра, а строкова служба в армії рядовим або військова кафедра раз на тиждень у виші.

Але про контрнаступ України розповідають впевнено. А інша група закликає мовчати і не вибовтувати ворогові секрети. І все це з серйозними обличчями.

відео дня

Гаразд, відкрию секрет. Коли і де почнеться контрнаступ ЗСУ, не знає ніхто. Ні генерали, ні рядові. Ні, тим більше, експерти.

Я думаю, щодня Залужний, Сирський, Малюк і Буданов дають Зеленському реальну оцінку ситуації. Обстановку на фронті, перспективи ЗСУ та противника. А також пропозиції щодо наших дій. І в якийсь момент буде ухвалене рішення.

Командири бригад отримають свої накази і без паузи, щоб уникнути витоку інформації, почнуть операцію. Або операції. Ось так це і виглядатиме.

Але прогнози робити можна і потрібно. З найсерйознішими обличчями. Наше командування все одно не реагує, а противник може заплутатися і збожеволіти від такої кількості суперечливої інформації. Назвемо цю операцію - "Стрибок експерта..."

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти