Коли війна закінчиться нашою перемогою?

17 серпня 2023, 06:10
За таких умов війна закінчиться за перші декілька тижднів березня 2024 року яскравою перемогою України.
Коли війна закінчиться нашою перемогою?
Війна в Україні / колаж: Главред, фото: 17 ОТБр імені Констянтина Пестушко

Війскова експертна думка і прогнози у війні - це не мій фаховий профіль. Але я на тому тиждні, відповідаючи на безліч запитаннь "коли війна закінчиться Перемогою. України?"… Ризикнув відповісти, що війна закінчиться весною-літом 2024 року. Чому? Все просто.

По-перше, - Україна може Перемогти в цій війні тільки за однієї умови:

Вашингтон має надати ЗСУ 150-200 винищувачів F-16; середньобійні і далекобійні ракети ATACMS (500 штук); і BGM-109 Tomahawk (морського, наземного і повітряного базування).

відео дня

Тоді війна закінчиться Перемогою України за два тиждні.

По-друге, щоб Байден переміг на президентських перегонах 2024 війна має закінчитися в час, коли в США штаби конкуруючих партій будуть активно виковувати перемогу своїм кандидатам. Це весна-літо 2024 року.

Аналізуючи у Вашингтоні матеріали знаних експертів в авторитетній преси спеціалізованих часописів, звертає на себе увагу наступне… Вже два тиждні ми зтикаємося у знаних експертів різних американських

фундацій і фабрик думок з однаковою думкою. Мовляв, саме на весні генштабами ЗСУ і наших країн-партнерів по Антипутінскій коаліції, на початку весни 2024 року планується друга фаза контр-наступу ЗСУ з урахуванням всіх помилок підготовки до наступу ЗСУ у першій фазі. Спробуємо розшифрувати що саме в перекладі з протокольної казеної мови означає "… з урахуванням попередніх помилок підготовки до наступу". В перекладі на людську мову це означає: політики і бюрократи Заходу мають убрати всі червоні лінії і гальми на поставку ЗСУ конвенціального озброєння, його об’ємів, номенклатури; поставляти зброю вчасно і швидко.

Звісно за таких умов війна закінчиться за перші декілька тижднів березня 2024 року яскравою Перемогою України.

А рейтинг пана Байдена на перегонах 2024 різко і впевнено підніметься вгору. На недосяжну для кандидата від республіканської партії висоту.

З політтехнологічної точки зору, дуже майстерно штаб Байдена прив’язав в часі і сінхронізував активну фазу президентської виборчої кампанії 2024 - з активною фазою другого контрнаступу ЗСУ і нашою яскравою Перемогою у війні. Штаб Байдена пов’язав в часі і сінзронізував свої успіхи в перегонах з переможними успіхами України дуже просто. Регулюючи піпеткою дозоване постачання зброї Україні, обмежуючи можливість успіхів ЗСУ на фронті.

Цинічно? Дуже!

Але саме так виглядає рафінована реалполітика!

Але не треба ніякої майстерності, щоб розуміти: кожен додатковий день війни це вбиті українці на фронті і в тилу!.

Україні залишилось тільки дочекатись, вистояти на фронті до березня 2024 року!.

Все буде Україна!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти