Коли ЗСУ завдадуть нищівного удару

10 березня 2023, 06:20
Зараз дуже важко. Але найтемніші часи - перед світанком…
ЗСУ, війна, українські військові
Сазонов розповів, коли ЗСУ завдадуть нищівного удару / 59 ОМПБр Якова Гандзюка

Насправді картина війни і перспектив настільки очевидна, що ніхто навіть не пробує її приховувати. Зрозуміло, що тактичні рішення - це військова таємниця.

Де, коли і ким буде завдано удару, орки дізнаються тільки за фактом. Ми жартуємо на цю тему, що не можна псувати сюрприз, бо хробакам буде не цікаво. А ми не хочемо розчарувати окупантів, так.

Але стратегічно все просто. ЗСУ тримають оборону на Донецькому напрямку. Кремінна, Бахмут, Вугледар.

відео дня

Окупанти кидають сюди все, що можуть. І за кожен метр платять тоннами м'яса і заліза. Вони тут розіб'ються в корж. Видихнуться, як видихнулися на Лисичанську та Сіверськодонецьку. ЗСУ жорстко тримає оборону і мінусує їх безперервно.

А в цей час в тилу формується шість бригад. Нових. Азов, прикордонники, поліція, Нацгвардія. З добровольців.

Тренуються на полігонах під керуванням досвідчених ветеранів. Не секретна інформація зовсім, про гвардію наступу пишуть і розповідають скрізь.

Це все МВС. Що там непомітно роблять Резніков з Залужним, невідомо, але напевно теж готують кулак для контрнаступу. Надходить від союзників нова техніка.

І коли росіяни будуть виснажені до межі на Донецькому напрямку, свіжі сили завдадуть нищівного удару. Бригади з тренованих добровольців з Бредлі і Леопардами. Це і буде контрнаступ і відплата. Зараз дуже важко. Але найтемніші часи - перед світанком…

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти