Коли ж Паша-Мерседес змінить свій нікнейм на "Паша-автозак"?

23 листопада 2022, 06:56оновлено 1 грудня 2022, 20:56
"Велика служба" від СБУ – це робота на випередження. Перше щеплення від рснявого сказу.
Коли ж Паша-Мерседес змінить свій нікнейм на
Києво-Печерська лавра / УНІАН

"Братія" Києво-Печерської Лаври уже давно просилась, аби до неї в гості зайшла СБУ. І нещодавні пісні про "святую Русь" - лише одне з багатьох свідчень тому.

Ледь не вся України чекає, коли ж Паша-Мерседес змінить свій нікнейм на "Паша-автозак". Але схожа ситуація і в інших храмах. Тому "велика ранкова Служба", яку сьогодні розпочала СБУ, проходила не тільки в столиці, але й по всій Україні – у тих храмах, настоятелі яких відомі своїми проросійськими поглядами.

І це історія не стільки про релігію, як про нашу безпеку.

відео дня

По-перше, московські церковники завжди були агентурою фсб, це ні для кого не секрет. По-друге, храми МП — ідеальне сховище не лише для агентів у рясах, але й диверсантів. Про це, до речі, ще Малюк у своєму інтерв’ю говорив. А сьогодні, наприклад, читаю, на Рівненщині проходять обшуки в єпархії, де "святі отці" дали притулок ДРГ, котра зайшла з території Білорусі.

Та й хіба ми сумніваємось, що "народ-скрєпоносєц" здатен влаштувати будь-яку підлянку? Та ж Лавра — ідеальна мішень для організації теракту чи якоїсь диверсії. фсб може влаштувати їх через своїх агентів, а потім звинуватити Україну. Класичний сценарій.

Тому "велика служба" від СБУ – це робота на випередження. Перше щеплення від рснявого сказу.

Навіть не так важливо, чи знайдуть у Лаврі якісь докази роботи на на рф. Головне – сам сигнал про те, що тепер у Паші-Мерседеса будуть особливо обережні з вибором церковного плейліста. А, вирішуючи, чи вступати в "бєспорядочниє канонічєскіє связі", п’ять разів подумають і три рази перехрестяться.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти