Командування у них дійсно - фуфло

1 жовтня 2022, 19:15
Для нас буде дуже важливо ліквідувати мобіків швидко і багато, щоб вони не встигли нічому навчитися.
Володимир Путін, російські військові
Командування у росіян дійсно - фуфло, вважає Касьянов / Reuters

Лиман - наш. Був, є і буде.

В імперських пабліках вішають всіх собак на російське командування, і вимагають негайно почати атомні бомбардування України.

Командування у них дійсно - фуфло. Військове мистецтво на рівні кулачного бою "стінка на стінку": у кого більше танків, гармат, снарядів - той і переможець. Скільки часу вони вже гризуть?.. А скільки ломилися в Сєвєродонецьк?..

відео дня

Тепер вирішили, що причина невдач лише в тому, що м'яса не вистачає, і оголосили мобілізацію. 300 тисяч або навіть більше - величезна сила. Тільки якщо навчена, підготовлена, екіпірована, озброєна, мотивована. З хорошим постачанням, зрозумілими цілями і талановитими командирами. В іншому випадку це лише великий, погано керований натовп трусів, мародерів і насильників. М'ясо, одним словом.

І тепер дивимося, як вони цим м'ясом скористаються. Кинуть затикати дірки на Донецькому напрямку, або знову попруть на Харківському?.. Або ризикнуть на Одеському?..

У будь-якому разі, для нас буде дуже важливо ліквідувати цих мобіків швидко і багато, щоб вони не встигли нічому навчитися (війна - кращий учитель), але встигли злякатися, деморалізуватися і розкластися. Щоб вони боялися ЗСУ більше, ніж своїх командирів і комісарів. І тоді цей натовп побіжить назад, ламаючи фронт, кидаючи зброю, і затоптуючи в бруд кокарди з двоголовою куркою.

Так вже не раз траплялося з російською армією, що набирається з рабів і гопників. Буде і цього разу. Ось чому вони загрожують нам атомною бомбою. А що ще залишається?..

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти