Годувати людожера небезпечно, або як Німеччина і Франція заграють з Путіним

15 травня 2022, 09:14
Замість того щоб знищувати диктат в зародку, демократії витрачають зусилля на їх прикрашення і задобрювання, за допомогою кривавих жертвоприношень.
Путін, Макрон
Макрон і Шольц намагаються виторгувати Путіну час / Reuters

За словами Зеленського Президент Франції Еммануель Макрон пропонував поступитися суверенітетом України для збереження обличчя Путіна.

Чому б Франції, керівництво якої так печеться про збереження обличчя Путіна, залитого ботоксом і кров'ю, не віддати Росії частини своєї власної території.

Якщо дійсно керівництво Франції керується такою логікою, часів Мюнхенської змови 1938 року (тоді напевно теж зберігали обличчя Гітлеру), то це лише свідчення убогості розуму і відсутності історичної пам'яті у, здавалося б, освіченої європейської еліти.

відео дня

А це величезна проблема для всієї цивілізації. Тому що плоди історичного забуття будуть з'являтися знову і знову.

Такий образ думок схожий на мислення агресора, так як потурає агресії і породжує війни. Замість того щоб знищувати диктат в зародку, демократії витрачають зусилля на їх прикрашення і задобрювання, за допомогою кривавих жертвоприношень. Якщо людожеру намалювати посмішку, він від цього не перестане жерти людей.

Банальність зрозуміла кожному, але деякі європейці продовжують жити в якомусь ілюзорному спрощеному світі.

читайте такожПерепочинок для окупантів: як Захід намагається виторгувати паузу бункерному фюреруУпевнений, що на такий примітивний погляд і розраховував Путін, починаючи нову війну. Це спрацювало в 2008 році, частково спрацювало в 2014.

І якби Путіну вдалося захопити Україну, Захід би продовжував робити вигляд, що обличчя диктатора збережено повністю і людожер задоволений. Вважаю, таким же чином згодували б Росії всі інші пострадянські республіки, відновлюючи "історичну справедливість" щодо скривдженої Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти