Корупція Шойгу була нашим непоганим союзником

15 травня 2024, 09:05
1041
Щодо призначення нового міністра оборони рф.
Корупція Шойгу була нашим непоганим союзником
В Росії замінили міністра оборони / Коллаж: Главред, Фото: сайт Кремля, government.ru

Безсумнівно, корупція Шойгу була нашим непоганим союзником. Але ця корупція ніколи не була його особистою справою, а стосувалась всього "кооператива Озеро", з якого путін набрав свою команду. Про це свідчить і той факт, що Шойгу не в СІЗО поїхав, а в раду безпеки.

В нашій медіасфері прозвучали загрозливі оцінки призначення Білоусова, який вважається потужним технократом і не корумпованим. Я згідний з оцінками Білоусова, але не згідний, що це призначення є поганою новиною. Навпаки, якщо б орків було все гаразд, то чи міняв би путін свого вічного оленевода? Думаю, що ні.

Скоріше це рішення викликане необхідністю антикризового втручання в управління виробництвом озброєння та боєприпасів. Думаю, не від хорошого життя Путіну довелося приймати це рішення.

відео дня

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти