Кремль близький до того, щоб зробити фінальну і фатальну помилку

27 серпня 2022, 19:29
Хімери в головах Кремля та Держдуми продовжують заправляти балом. Думі взагалі ліньки думати.
Володимир Путін
Путін близький до того, щоб зробити фінальну і фатальну помилку / Фото Reuters

Для Кремля першою великою фатальною помилкою стала анексія Криму. Саме анексія, а не окупація. Якби Кремль почав розігрувати з окупованим Кримом ту ж схему, що і з Абхазією, то це не мало б для нього настільки фатальних наслідків. Але жадібність фраєра згубила, а точніше химери в його голові.

Другою фатальною помилкою стало вторгнення 24 лютого. Якби Кремль обмежився великим наступом в зоні ООС з виходом на адмінкордони Донецької та Луганської областей і закінчив його за 5-6 днів, що було цілком можливо, то зараз ситуація була б для нього не настільки фатальною. Але жадібність з химерами знову підвели і на цей раз зовсім фатально. Не тільки у Кремля, але і у всієї Москви і РФ дуже химерне уявлення про Україну і війну з нею.

Тепер Кремль уперся у вибір з трьох дверей і близький до того, щоб зробити третю і останню свою фатальну помилку – організувати витік радіації на Запорізькій АЕС і світову війну за класичною схемою. Але зі світовою війною через об'єктивні фактори у кремлівських акторів може вийти тільки війна всього світу з РФ.

відео дня

Аварія на ЗАЕС з витоком радіації, аварії без витоку Кремль влаштовує другий тиждень, приведе його теж до війни з усім світом. Те, що велика частина африкансько-азіатського світу воювати реально не буде і займе щодо РФ позицію неприязного нейтралітету навряд чи втішить Кремль. З усієї Латинської Америки тільки Бразилія реально воювала з Третім Рейхом, але це було слабкою розрадою для фюрера.

Уряд України до 24 серпня неодноразово пропонував Кремлю четверті двері – відвести окупаційні війська РФ на лінію 23 лютого і почати переговори. Нарада Кремля з Думою 25 серпня цю пропозицію укотре відкинула, чим зробила ще одну велику помилку і, схоже, фатальну для РФ.

Химери в головах Кремля і Держдуми продовжують заправляти балом. Думі взагалі ліньки думати. Туди йдуть не для того, щоб думати, а щоб голосувати. Як результат Кремль зараз близький до того, щоб зробити фінальну і фатальну помилку з вибором дверей, і на роздуми у нього є два-три тижні. Інші помилки потім вже не матимуть ніякого значення і точно не будуть "доленосними", як люблять висловлюватися на Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти