Кремль поспішатиме розпочати наступ

29 січня 2023, 08:20
1972
Танки - лише перший крок. Серйозно вже говорять про Західні літаки і ракети дальнього радіуса дії. Час працює проти російської влади.
Російські військові, Володимир Путін
Кремль поспішатиме розпочати наступ, вважає Ейдман / Міноборони РФ, скрін

Прогноз на перше півріччя 2023.

1. Девальвація рубля

Росії вже зараз доводиться продавати нафту в Азію з великим дисконтом, а також з втратами через сірі схеми. Виходить, що нафту продаватимуть удвічі дешевше від ціни 70 доларів за барель, закладеної в бюджеті (з початку лютого ще додадуться санкції на нафтопродукти, не кажучи вже про втрачений європейський газовий ринок). Єдиний вихід в цій ситуації - девальвувати рубль. Інакше дефіцит бюджету швидко зростатиме, гроші на війну знаходити стане все важче (треба ж ще найманцям і гробові платити), а головне, путінській братві доведеться забути про звичні надприбутки на експорті ресурсів.

відео дня

2. Спроба зробити широкомасштабний наступ

Кремль поспішатиме розпочати такий наступ до того, як нові безпрецедентні поставки західної зброї різко посилять українську армію. Зрозуміло, що танки - лише перший крок. Серйозно вже говорять про західні літаки і ракети дальнього радіуса дії. Час працює проти російської влади. Вони поспішатимуть.

3. Нова хвиля мобілізації

Підготовка наступу зажадає нової хвилі мобілізації. Вона неминуча найближчими місяцями.

4. Український контрнаступ

Російська армія вже показала свою безпорадність у проведенні широкомасштабних операцій. У неї можуть бути якісь тактичні успіхи, але спроба широкого наступу тільки наблизить її крах. Крім того, на його підготовку вже мало часу. Нова західна зброя прийде занадто швидко.

5. Бардак і розкол в Росії

Крах російського наступу і контрнаступ України, а також бюджетні та економічні труднощі викличе розкол в путінській верхівці. Керівництво Міністерства оборони, Пригожин, Кадиров спихатимуть одне на одного відповідальність за невдачі на фронті. А чекісти, чиновники і олігархи почнуть внутрішню війну за переділ кормової бази, що різко скоротилася, під прапором покарання недостатньо патріотичних підприємців. Сечин спробує з'їсти Лукойл, Патрушев - Чемезова, чекісти - залишки єльцинської олігархії, типу Альфа-Груп.

Як урапатріоти, так і системні квазіліберали почнуть з різних сторін звинувачувати в катастрофі особисто Путіна, спочатку напівголосно, а потім все виразніше. Внутрішньоелітна змова проти диктатора стане цілком реальною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти