Кремль готує ескалацію війни та нову мобілізацію

23 березня 2024, 08:10
Це важливий сигнал для тих, хто ще в Росії. Тікайте поки не пізно з цієї країни, рятуйте себе і дітей.
Кремль готує ескалацію війни та нову мобілізацію
Путін готується до війни / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Біжіть поки не пізно.

Судячи з останніх заяв російської влади, ескалація війни і нова хвиля мобілізації неминучі. Кремль тягнув із цим до виборів. Але більше відкладати явно не має наміру.

Пєсков: "Ми перебуваємо в стані війни. Так, це починалося як спеціальна військова операція, але як тільки там утворилася ця компашка, коли колективний Захід став учасником цього на боці України, для нас це вже стало війною. Я в цьому переконаний. І кожен має це розуміти, для своєї внутрішньої мобілізації... Про що говорить президент? У нас з'явилося чотири нові суб'єкти федерації. І для нас головне - убезпечити людей у цих суб'єктах і звільнити територію цих суб'єктів, яка зараз є де-факто окупованою київським режимом".

відео дня

Шойгу: "До кінця року планується сформувати дві загальновійськові армії і тридцять з'єднань, зокрема чотирнадцять дивізій і шістнадцять бригад".

Це важливий сигнал для тих, хто ще в Росії. Тікайте поки не пізно з цієї країни, рятуйте себе і дітей. Цього разу влада після початку мобілізації не допустить масового результату в стилі 2022 року. Для всіх військовозобов'язаних кордони, найімовірніше, відразу закриють.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти