Кремль нині особливо потужно зіпсував повітря в калюжі

18 липня 2023, 08:37
1498
Якщо хоч один суховантаж буде потоплений або захоплений, то від ідіота "відвернеться" і Африка і Схід.
зернова угода
Росія вийшла з зернової угоди / Колаж: Главред, фото Вікіпедія

Ну свиня "скрізь бруду знайде". А свиня кремлівська в пошуках "найбруднішого бруду" готова взагалі на все. Нині вона "образилася і психанула". В помсту за демонтаж свого самобуду в Керченській протоці - свинка вийшла з "зернової угоди".

Виходячи, "гримнути" дверима у свинки не вийшло. Довелося тихенько прикрити її за собою, молячись, щоб турки і китайці не розчули скрипу петель.

відео дня

Але Росія "вийшла". Як повідомили патріотичні ЗМІ: "щоб уникнути приниження". Марні кривляння. Справжнє "приниження" буде, коли "зерновий рух" продовжиться і без участі Росії.

Швидше за все, це станеться, про що прямо повідомив Зеленський, і на що туманно натякнув Ердоган. Ображений "вихід" - це найбільш бездарне, що взагалі можна було придумати в такій ситуації. Що робитиме Путін, коли "зерно" все одно піде? Ймовірно, він буде мазати борти зерновозів "новачком".

Якщо хоч один суховантаж буде потоплений або захоплений, то від ідіота "відвернеться" і Африка і Схід. Він стане не тільки військовим злочинцем, а й творцем голоду в найбідніших країнах. Він стане не тільки "крадієм українських дітей", а й катом африканських.

Це якраз те, що різнику не вистачає для повноти його портрета.

Кремль сьогодні "пе#днув в калюжу" особливо потужно. З криком, бризками, присвистом. Не пошкодував газів кишкових. А міг би милостиво занурити в цю калюжу зад - і тихо, задумливо пускати бульбашки, рахуючи прольоти свого Керченського самобуду.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти