Кремль прагне повернути Україну до кам'яного віку і влаштувати їй другий Голодомор

8 квітня 2022, 09:12оновлено 8 квітня 2022, 12:12
Мрія Кремля в тому, щоб ті, хто через війну виїхав з України, ніколи в неї не повернулися.
армія, Росія, військові, російські військові
Росія заперечує причетність армії РФ до звірств в Україні / Reuters

Можна уявити, що скаже наступного разу Небензя, представник РФ в ООН після його відповіді 5 квітня на звинувачення армії Росії в масових вбивствах, тортурах, грабежах і згвалтуваннях в Бучі та інших окупованих містах і селах Київської області. На ці звинувачення він нахабно відповів: "Це підлість – думати про те, що російські військовослужбовці здатні на те, в чому їх звинувачують "і назвав фотографії тіл убитих і закатованих людей "бездоказовими і огульними звинуваченнями".

Але слово "огульні" в російській мові означає, що частину цих злочинів Небензя все-таки готовий визнати. Цікаво, яку: тортури або вбивства, і як бути в тих випадках, якщо смерть настала в результаті тортур. Наприклад, коли російські солдати скинули людину після тортур в колодязь, і він там помер, або помер від того, що йому відрубали обидві ноги нижче колін, як на фото з підвалу в дитячому садку. На жаль, присутні на засіданні Радбезу ООН не поставили це питання Небензе.

Це надзвичайне засідання Радбезу ООН 5 квітня де-факто було предтечею трибуналу в Гаазі над ра**истським режимом Путіна. Україна звинувачує Росію у злочинах, які у своїй сукупності є геноцидом. Підсудна Росія йде в "відмову", заперечує їх, не відповідає по суті звинувачень, вимагає припинити суд і погрожує накласти вето або просто "нас...ати" на його вердикт. Вона сидить одночасно на лаві обвинувачених і на лаві присяжних, тому Небензя цинічно стверджує: військовослужбовці Росії непогрішні і святіше Папи Римського, і негідник той, хто це заперечує або сумнівається.

відео дня

У день, коли Небензя заявляє в ООН догмат про Святу армію РФ Папа Римський Франциск проводить колективну аудієнцію, де засуджує різанину в Бучі, влаштовану цією армією. Він демонструє прапор України, переданий жителями Бучі і просить усіх присутніх молитися за людей, невинно вбитих в ній і про припинення війни. Військовослужбовці Росії, знерухомлені в Бучі і по всій Україні, невинно вбитими не є. В даному випадку Папа Римський набагато точніший у виборі слів, ніж ООН і її Радбез, яких він звинувачує в безсиллі.

"Присяжні" з Радбезу ООН демонструють те, що вони демонструють на карикатурах на суд присяжних засідателів – відсутність почуття відповідальності за свої рішення. Представник Індії ніяк не визначиться, де добро, де зло, оскільки її уряд ніяк не визначиться з преференціями, які хоче отримати за перехід на бік добра. Представник Китаю переконує, що його уряд не шукає геополітичного інтересу для себе в "кризі в Україні", – так він називає російську агресію. Обіцяє гуманітарну допомогу Україні та іншим країнам, але не вказує яким, ймовірно, для того, щоб довести відсутність геополітичного інтересу. Називає атаки на цивільне населення неприйнятними. "Зображення смертей мирного населення в Бучі "у нього" викликають велике занепокоєння" і він вимагає провести всебічне розслідування цього "інциденту".

Резонне питання: чи готовий Китай відправити за запитом України своїх слідчих в Біробіджан, Читу, Уссурійськ, Омськ і особливо в місто Рубцовськ Алтайського краю для вилучення за вказаними адресами речей, викрадених російськими військами в Бучі та інших містах Україні, і представити їх ООН в якості доказів. Якщо це не порожні слова і Китай дійсно хоче у всьому розібратися, то саме час почати готувати таку слідчу місію, поки викрадені в Україні речі не розійшлися по всьому Заураллю. Якщо зволікати, то ці речові докази розійдуться по набагато більшій території і китайським слідчим у пошуках їх доведеться перетрусити всю територію РФ до Уралу включно.

читайте такожРосію виключили з Ради ООН з прав людини: три наслідкиУкраїна може, зрозуміло, просити виконати таку роботу США, але Китай ближче до цих міст і має особливі відносини з Росією, що має полегшити проведення цієї слідчої операції. З географічних міркувань про повернення мобільного телефону, викраденого в Ірпені і виявленого в Санкт-Петербурзі, очевидно, зручніше звертатися в поліцію Фінляндії або Естонії. Буде логічно, якщо ООН видасть мандат на проведення такої слідчої операції Китаю і Японії в азіатській частині РФ, а країнам НАТО і Фінляндії в її європейській частині.

Між США і Великобританією на цьому засіданні Радбезу ООН виникла розбіжність, вважати скоєне російською армією в Бучі та в інших містах України геноцидом або тільки військовими злочинами. Байден за день до нього заявив, що все це військові злочини, але ще не геноцид. Джонсон наступного дня сказав, Вони "недалекі від геноциду" і саме так їх сприймає більшість людей.

Екс-президент РФ Медведєв спробував допомогти їм вирішити цю суперечку і написав у своєму Telegram про те, що хоче "денацифікувати" від українців всю Європу до Лісабона. Але оскільки він президент відставний, то слово взяв діючий генерал Конашенков і 3 квітня бадьоро доповів: російська армія з кораблів і літаків в Чорному морі знищила ракетами в районі Одеси нафтопереробний завод і три сховища паливно-мастильних матеріалів, з яких, за його словами, возили паливо ВСУ в Миколаїв.

Генерал явно не підозрював, що поставив жирну крапку в суперечці, дії армії РФ в Україні це геноцид або тільки військові злочини. Армія Росії Четвертий тиждень зайнята тим, що методично розстрілює ракетами нафтобази, сховища палива і навіть бензозаправки по всій території України, включаючи її західні райони, від яких до лінії фронтів часто 500 і більше кілометрів.

2 квітня вона знищила нафтопереробний завод у Кременчуці, який і так мав днями зупинитися через відсутність нафти через морську блокаду України, влаштовану "святою" армією РФ. Возити з ЄС нафту, щоб переробляти її в Кременчуці ніхто і не планував, так як дешевше возити готове паливо. Кількох співробітників заводу, які отримали поранення і опіки через це безглуздого з військової точки зору ракетного удару, генерал злочином точно не вважає.

читайте такожПутін готує для себе вихід з Гаазького глухого кутаАле безглузде знищення заводу в Кременчуці, як і методичний розстріл усіх сховищ паливно-мастильних матеріалів - пряме свідчення геноциду, здійснюваного Росією в Україні. Кремль абсолютно свідомо прагне вбомбити Україну в кам'яний вік і влаштувати їй другий Голодомор.

Знищення сховищ палива не тільки зриває весняну сівбу в Україні, а й позбавляє її міста підвезення продуктів та інших предметів повсякденного споживання. Міське населення України до війни становило близько 70%. Внаслідок припинення підвезення через відсутність палива різко почне скорочуватися не тільки воно, а й частково Сільське. Цьому скороченню населення допоможе "свята" армія Росії методами, освоєними нею в Бучі та Ірпені. Для замітання слідів її злочинів начальство вже відправило їй до Маріуполя автомобілі-крематорії.

Викриття різанини в Бучі має і такий результат. Але так як паливом їх забезпечити не зможуть, то "Свята" армія буде закопувати тіла убитих нею українців в ями згідно ГОСТ для масових поховань, який завбачливо затвердив уряд Росії восени 2021 р.

В очищені такими методами міста і села України селитимуть росіян, в основному через Урал. Не випадково так багато їх привезли воювати в Україну, де вони дуже здивувалися, що в" самій злиденній країні Європи", як вселяв їм телевізор, живуть краще, ніж вони. Так що, є досить вагомі причини сумніватися в щирості слів Чжан Цзюнь, представника Китаю в Радбезі ООН, що у Пекіна немає геополітичного інтересу в російсько-українській війні, яку він старанно не називає війною.

Схема можливої угоди між Москвою і Пекіном цілком очевидна. Китай досі не засудив напад Росії на Україну і відбувся туманними фразами про різанину в Бучі. За це Кремль визнає його домінування в Казахстані і Центральній Азії, а також віддає Йому Забайкаллі, Далекий Схід і Якутію під виглядом довгострокової оренди, про що на Росії восени 2021 р. активно циркулювали чутки. Китаю не сильно доведеться напружуватися, щоб більшість населення цих територій саме їх покинуло і переїхало в спорожнілі міста і села України. Кремль сприятиме цьому переселенню і повторить те, що зробив у Криму після депортації татар у 1944 р.

читайте такожРосія не залишила світу інших варіантів, окрім як вдарити ракетами по КремлюМрія Кремля, щоб ті, хто через війну виїхав з України, ніколи в неї не повернулися. Через якийсь час Росія звинуватить Польщу в тому, що в ній масово живуть українські "нацисти" і вимагатиме щось з ними зробити, погрожуючи "військовою операцією". Це буде повторюватися від однієї країни до іншої аж до Лісабона, як і написав Медведєв. Так Китай буде приростати Уссурійським краєм і Сибіром, а Росія приростатиме Україною, Польщею, Угорщиною, Чехією і так до Португалії. Схоже, саме про це домовилися Сі Цзіньпін і Путін на відкритті Олімпіади в Пекіні.

Ще одним підтвердженням існування такої угоди між Китаєм і Росією служить реакція 6 квітня Держдуми рф на збір підписів у Фінляндії під петицією за її вступ до НАТО. Перший заступник голови Міжнародного комітету її верхньої палати Джабаров заявив:"вступ Фінляндії в НАТО зробило б її мішенню для російських заходів у відповідь". Якщо Росія не планує захоплення Фінляндії, то чому так нервує в ситуації, коли йде всього лише фіксоване опитування фінів, і вона має поруч Естонію і Латвію, членів НАТО. Очевидно, план окупації країн Балтії у її Генштабу є, а над планом захоплення Фінляндії він ще серйозно не працював. Упускати Фінляндію не можна, вона не менш ласий шматок, ніж Україна і прекрасно підходить для заселення якутами і бурятами. Вони більше звиклі до холоду, ніж до тепла і не будуть псувати своїм виглядом настрій москвичу в якості "споконвічних жителів" Київської області.

Можна було б заперечувати існування такої угоди про Бартер територіями між Китаєм і Росією, якби не карти з розділом світу між ними, що з'являлися не раз в книгах і стаття російських футурологів, що працюють на Кремль. На них РФ володіє всією Європою і Середньою Азією, а Китаю поступається Південно-Східну Азію і Австралію. Але Сі Цзіньпін на Олімпіаді відкоригував цю карту і зажадав собі Середню Азію і Далекий Схід, через що і був сумний Путін. Казахстан поки буферна зона між ними, чому російські війська і поспішили з нього забратися.

Реалізація цієї угоди вимагає від Росії не тільки військових зусиль і часу, але і багато чого іншого. Угода знаходиться в процесі і по ходу цього процесу Росія змушена відповідати на неприємні їй питання про різанину в Бучі, що переросли в дискусію між Байденом і Джонсоном: геноцид або тільки військові злочини. Руйнування заводу в Кременчуці і методичне знищення" святою " армією рф сховищ палива по всій Україні, сподіваюся, скоро поставлять крапку в цій дискусії.

Небензя не може сказати: це зробив батальйон "Азов", так як є публічні заяви Конашенкова. Але їх оригінали можуть безслідно зникнути з Інтернету, а Конашенков терміново померти. Це зробити легше, ніж Генпрокуратурі РФ домогтися від Вікіпедії видалення статей "Битва за Київ 2022 р.", "обстріл лікарні в Маріуполі", "військові злочини в період вторгнення Росії на Україну", "Різанина в Бучі" і "руйнування Маріупольського театру 2022 р.". Такий припис Вікіпедії вона направила 4 квітня. Але Кремль не може видалити ці статті українською та іншими мовами, як і стерти з пам'яті вісім років війни Росії з Україною.

Незабаром Держдума буде змушена визнати такі злочини армії РФ. Але постарається зробити цей так, як вона зробила в 2008 р.з визнанням Голодомору. Держдума визнала Голодомор злочином, але відмовилася визнати геноцидом лише тому, що разом з українцями від голоду вмирали люди й інших національностей. На її думку, Якщо серед померлих 5-7% становлять не українці, то це не геноцид. Якщо 10-12%, то точно не геноцид. Тому Небензя ще питатиме про національності вбитих" святою " армією в Бучі.

Генсек ООН Антоніу Гутерріш 5 квітня в черговий раз закликав всі країни не вводити без вагомих причин обмеження на вивезення продовольства і персонально Україну, яка їх ввела через війну. Привид голоду разом з Росією вже придивляється до країн Африки, особливо в зоні Сахари. Голод і дефіцит продуктів в цукрі вигідний Росії. Він дозволить Росії легше закабалити ці країни, які і так давно у неї на прицілі, поставками своїх і вкрадених в Україні продуктів. Це явно був наказ генералів, а не самодіяльність її "святих" солдатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти