Кремль убив справжнього лідера опозиції: ким вирішив замінити Навального

8 березня 2024, 08:10
Кремль отримає не тільки додаткову явку і підтвердження легітимності виборів.
Путін, Навальний
Путін і Навальний / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, instagram/navalny

Афера Даванкова.

Майже за Грибоєдовим: Кирієнко хоче дати опозиційно налаштованому середньому класу "у Вольтери" свого "фельдфебеля" Даванкова.

Судячи з результатів опитувань, саме до нього, мабуть, відійде більшість голосів тих, хто хотів підтримати Надєждіна і прийде на акцію "Опівдні проти Путіна". Психологічно простіше проголосувати за когось ніж псувати бюлетень (треба ще вміти це правильно зробити). Слуцький і Харитонов відверто топлять за війну, а Даванков обережно бекає щось невиразне про бажаність миру і нормалізації. До того ж голосувати за нього закликає популярний в опозиційному середовищі ютубер Кац.

відео дня

За результатами опитування, які опублікував Надєждін у себе в ФБ, за Даванкова вже збираються проголосувати 8,5% виборців. Цифра ця може істотно зрости за рахунок тих, хто не хотів би його підтримувати, але прийшовши на виборчу дільницю, усе-таки проголосує - бо "більше нема за кого". Таким чином Даванков опиниться на другому місці (Путіну його 80+ відсотків у будь-якому разі намалюють) з великим відривом від двох інших кандидатів.

Кремль отримає не тільки додаткову явку і підтвердження легітимності виборів (мовляв, була конкурентна боротьба, і навіть опозиціонери, дивіться, які черги зібрали біля дільниць, але Путін все одно переміг). АП придбає кишенькового лідера, якого "масово підтримав" опозиційний електорат.

Кирієнко виростив у пробірці огидного гомункулуса - чергового абсолютно безпринципного і цинічного кар'єриста, якого і надалі використовуватимуть як псевдолідера псевдоліберальної псевдоопозиції для додання режиму легітимності та маніпуляції незадоволеними.

Кремль убив справжнього лідера опозиції Навального і вирішив замінити його кирієнківським фальшаком, використовуючи деяких популярних опозиційних спікерів (і підтриману ними стратегію) втемну, а деяких, можливо, і прямо.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти