Кремль сподівається на "зброю відплати" точно так само, як колись Гітлер

10 грудня 2022, 19:11оновлено 28 липня 2023, 11:35
Сьогодні російська верхівка сподівається на холод і голод, робить ставку на іранські дрони і балістичні ракети.
Володимир Путін
Кремль сподівається на "зброю відплати" точно так само, як колись Гітлер, вважає Касьянов / скріншот

Кремль сподівається на "зброю відплати" точно так само, як Гітлер в 1943-1944-х роках сподівався на німецьку вундервафлю, яка змусить союзників (Британію, насамперед) укласти перемир'я і вийти з війни.

Ставка робилася на терор населення, на масові вбивства, голод, холод, відчай і протести. Нацисти збиралися стерти Лондон та інші великі міста Британії з лиця землі, і вкладали величезні кошти в програми створення і виробництва крилатих і балістичних ракет (Фау-1 і Фау-2), а також в провальний проєкт суперпушки (Фау-3), яка повинна була обстрілювати Англію через Ла-Манш.

У якийсь момент, в 1944-му році ці проєкти мали найвищий пріоритет і поглинали до чверті наукових, технічних, виробничих можливостей Рейху, і, безумовно, стали одним з факторів, які привели Німеччину до капітуляції навесні 1945-го, тому що Вермахту і Люфтваффе банально не вистачало ні літаків, ні танків, ні боєприпасів, ні палива - все було принесено в жертву богу суперзброї.

відео дня

Сьогодні російська верхівка точно так само сподівається на холод і голод, робить ставку на іранські дрони і балістичні ракети, демонструє готовність застосувати ядерну зброю, тому що імперія не може перемогти на полі бою.

Чи небезпечна для нас стратегія терору?.. - Звичайно. Холод і голод завжди були союзниками ворога. Чи робимо ми все можливе для того, щоб пережити зиму? - Не впевнений. Населення сподівається на державу, держава розраховує на допомогу цивілізованої частини світової спільноти, а світова спільнота вже порядком втомилася від нашої війни.

Після перемоги народ, громадяни, виборці запитають за все.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти