Кремль в пропагандистських цілях знову вбив жителів Донецька

22 січня 2024, 06:32
Нестача Західної зброї та затримки з її поставками несуть смерть мирним людям в Україні та продовжують страждання.
Кремль в пропагандистських цілях знову вбив жителів Донецька
Кремль навмисно знищує мирних громадян / колаж: Главред, фото: УНІАН, Міноборони РФ

Роспропаганда активно проштовхує сюжет про артилерійський обстріл Донецька, за результатами якого озвучують загибель 25 осіб. Традиційно намагаються звинуватити сили оборони України. Це усталена злочинна схема, яку РФ застосовувала не один десяток разів.

Коли Росії потрібно перебити невигідну повістку (про погані новини в РФ я вже писав) або в пожежному порядку створити привід для звинувачень України, росвійська обстрілюють мирних жителів на окупованій частині Донбасу.

відео дня

Потім РФ ініціює екстрене засідання РБ ООН, де розігрує мерзенну виставу. І цього разу вже ініціювала. Завтра на арені першим номером буде сам глава МЗС РФ Сергій Лавров. Тобто, гранично заїжджений сценарій.

Причина - Кремль усіма силами шукає способи заблокувати або загальмувати передачу Україні зброї та іншої допомоги. Як мінімум - до моменту продовження Путіна.

Угода з Британією, угода по артилерії з Францією, бродіння в Німеччині щодо торусів та інших озброєнь, нарешті завислі за крок до фінішу рішення США і ЄС – все це вимагає термінових контрзаходів. З високою ймовірністю буде ціла серія рішень західних партнерів напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення.

Зараз Москва включить всіх агентів впливу в США і Європі, які голоситимуть, що західна зброя нібито несе смерть мирним людям. Зарядить лояльних депутатів, "правозахисників" і "журналістів", щоб почався галас.

Правда якраз у зворотному - нестача західної зброї і затримки з її поставками несуть смерть мирним людям в Україні і продовжують страждання.

За навмисне вбивство мирних громадян потрібно посилювати санкції проти Кремля. По-іншому до них не доходить.

Хто такий Олексій Копитько

Радник міністра оборони, блогер, журналіст. Проживає у Харкові. Активно коментує в соцмережах події, що відбуваються в країні і світі. Працював координатором проєкту "Флот-2017". До цього обіймав посаду заступника голови правління Українського центру розвитку музейної справи.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти