Кремль запускає в США масштабну антиукраїнську кампанію

15 березня 2023, 09:21
Через ретрансляцію українофобії в США, використовуючи обидві партії, росіяни планують підірвати підтримку України.
Гацбіца, українські військові, ЗСУ, прапор США
Росіяни будуть проштовхувати антиукраїнські наративи на виборах у США / 93 ОМБр, УНІАН

Російська пропаганда активізує свою агентуру в американському політикумі - ренегатів Демократичної партії.

Думаю, всі прекрасно знають про "російський пул" в Республіканській партії, більшість з яких "трампісти". Що ж, агенти Кремля є і серед демократів.

В даний час Кремль запускає в США масштабну антиукраїнську кампанію, покликану підірвати довіру і дискредитувати Україну в очах простих американців. Такі дії повинні сформувати електоральні погляди в США орієнтовані на антиукраїнську риторику.

відео дня

Тобто, той з політиків, хто підтримує Україну, повинен мати менше шансів на голоси виборців, що в передвиборний період для багатьох політиків є критичним значенням. Таким чином, через ретрансляцію українофобії в США, використовуючи обидві партії, вони планують підірвати підтримку України.

Основним ретранслятором українофобії повинна буде стати Тулсі Габбард. І хоча вона зараз не є демократкою, а перебіжчицею в стан супротивників, та ще й табір "трампістів", на неї покладуть обов'язки по формуванню антиукраїнського пулу в Демпартії, через наявні контакти.

Ця дама вже неодноразова себе зашкварювала своїми висловлюваннями, але при цьому залишалася не тільки при владі, але і абсолютно не несла юридичну відповідальність за ретрансльовану єресь, в якій так і проглядалися наративи кремля і руді вуха.

Так, Тулсі Габбард в 2012 році була прихильницею зняття економічних санкцій з Ірану.

У 2013 вона виступила проти підтримки США повстанців в Сирії, які боролися до диктатурою Башара Асада. Після цього вона регулярно брала участь у блокуванні проектів допомоги повстанців.

Зокрема, в 2016 році Тулсі Габбард всіляко перешкоджала створенню в Сирії безпольотної зони, в чому критично не була зацікавлена Росія, авіація якої вже тоді масово бомбила лікарні, школи, житлові квартали в районах не контрольованих військами Башара Асада.

У 2022 Тулсі Габбард, коли розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну, заявила, що це Захід спровокував Путіна на війну, зокрема (увага) розміщенням в Україні біаолабораторій які розробляли біологічну зброю!!!

Так, навіть у Демократичній партії США опинився свій Медведчук.

Найближчим часом Тулсі Габбард братиме активну участь в дискредитації України, через критику політики Джо Байдена, а так само поширення наративів російської пропаганди через американські ЗМІ. Так само очікується активізація і інших демократичних шісток кремля в США.

Саме Тулсі Габбард повинні буде займатися комунікацією українофобського пулу в лавах Демократичної партії, по суті не будучи частиною цієї політичної сили. Причому, судячи з усього, не будучи вже дуже давно.

Хоча, не приховую, дуже цікаво, коли саме її завербували?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти