Кремлівські маніяки зовсім заплуталися в кваліфікації подій

17 липня 2023, 19:20
Атака на Кримський міст - це абсолютно легітимна військова операція, саме військова, без всяких там "спец-" і "контр-".
Путін, Кримський міст
Кремлівські маніяки зовсім заплуталися в кваліфікації подій, вважає Невзлін / колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Пособники Путіна навперебій називають успішну атаку Кримського моста терористичним актом. Навіть справу порушили за статтею "теракт". Кремлівські маніяки зовсім заплуталися в кваліфікації подій.

Але ми ж знаємо, що йде війна – причому вже десятий рік. І атака на Кримський міст - це абсолютно легітимна військова операція, саме військова, без всяких там "спец-" і "контр-".

У перший рік цієї війни – а саме рівно 9 років тому, 17 липня 2014 року – в небі Донбасу російські окупанти збили літак Boeing 777 рейсу MH17. Загинули 298 пасажирів, з них 80 дітей. Вже тоді Росія дала світові знати, що вона країна-терорист, країна-вбивця, а Путін показав своє справжнє обличчя.

відео дня

Світ вважав за краще не побачити цього страшного кривавого не обличчя навіть, а рила. Тих 80 дітей було, мабуть, недостатньо, - знадобилися сотні вбитих українських дітей, щоб світ прокинувся остаточно.

Тепер, через 9 років після трагедії Boeing 777, сумнівів вже ні в кого не залишилося. Тільки ціна за це розуміння, яку платить не світ, а Україна – непомірно висока.

Путін особисто схвалив тоді доставку сепаратистам "Бука", з якого був збитий літак. У лютому 2022 року він відправив своїх бандитів у "триденний тур" в Україну, помилково вважаючи, що це та сама Україна, що і в 2014. За цю помилку він і народ РФ дорого заплатять. І за загиблих 9 років тому, і за інших жертв цієї війни буде помста.

Джерело

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти