Кремлю знадобиться пауза: чому Україні потрібно витерпіти 10 найближчих днів

8 травня 2022, 06:31
Поточна ситуація в Україні набагато краща, ніж хотіли в Росії, очікували на Заході і можна було припускати на початку загострення.
війна в Україні, російська техніка Техніка окупантів
Україна вже пройшла приблизно 10 з 30 критичних днів / Reuters

За моїми особистими, глибоко суб'єктивними відчуттями ми пройшли приблизно 10 з 30 критичних днів. Навіть офіційні зведення показують, що ситуація - нерівна.

Є успіхи, є проблеми.

У наступні 10 днів видимих проблем стане більше. Тому що наслідки війни зачіпають все більше наших співгромадян.

відео дня

Зростає число втрат (в рази менше, ніж у росіян, але це наші втрати).

На фронт неминуче потраплятиме все більше людей, які не готові (ті, хто готові, в масі своїй вже 2,5 місяці тримають удар, їх число і сили - не безмежні).

Забезпечення засобами захисту і легким озброєнням поліпшується, але по важкому озброєнню ще доведеться чекати, коли поставки будуть не тільки заповнювати втрати, але і забезпечувати домінування.

Треба витерпіти.

Саме час проявити довіру до військово-політичного і військового керівництва. Якщо ви готові розділити з армією перемоги і новини про затоплення крейсера "Москва", будьте готові розділити і інші новини.

Цінні поради та побажання з управління військами передавайте непублічними каналами. Тоді це допоможе. Інакше - завадить.

читайте також"Непереможний" упир вже не витримує, або Чому Путін раз по раз програєПовіривши. Немає ігнорування проблем. Немає замовчування. Кожен день спостерігаю роботу людей в системі МО, ГШ, на рівні командувань родів/видів/сил, які розрулюють індивідуальні ситуації, точкові питання.

Не все можна попередити. Щось провисає. Це реальність.

Головне - в цілому ситуація набагато краща, ніж хотіли в Росії, очікували на Заході і можна було припускати на початку загострення.

Росія продовжує тиснути, але її наступ втратив стрункість. Домогтися перелому за рахунок маси у них не виходить, незважаючи на всі старання. Наші за рахунок маневреної оборони і контратак уповільнюють і перемелюють росвійська. Кремлю неминуче знадобиться пауза.

У цей момент ми маємо бути максимально сконцентровані, а не розібрані на частини обговоренням внутрішніх проблем.

Подивіться на товариша Лукашенка. Це відмінний індикатор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти