Криворукі терористи знову змусили світ про себе говорити

11 жовтня 2022, 08:52
Кремль домігся тільки одного - вивів війну і свої злочини знову в топ світових новин.
1665388261-3764.jpg
Наслідки обстрілу Києва / Фото facebook.com/UA.National.Police

Вони не тільки жорстокі терористи, вони тупі і слабкі. Гримнули майже сотнею гостродефіцитних ракет, щоб злодійськи вбити десятки мирних жителів і залишити ще сотні тисяч на кілька годин (або трохи більше) без електрики і гарячої води.

Продемонстрували, що у них немає нічого нового за душею, що всі погрози "нищівного удару" - просто блеф. Путінські воєнкори давно бузять на начальство - чому досі не зруйновані мости через Дніпро і "центри прийняття рішень". Так ось, виявляється, чому - просто кишка у них тонка. Вони навіть скляний пішохідний міст у Києві прямим попаданням зруйнувати не змогли, а замість центрів прийняття рішень вражали дитячі майданчики та автомобілі мирних обивателів на дорогах.

відео дня

Кремль домігся тільки одного - вивів війну і свої злочини знову в топ світових новин. Люди в західних країнах останнім часом почали якось забувати про неї. Тепер їм нагадають. Криваві кадри з Києва та інших українських міст вже на всіх телевізійних каналах світу. В результаті, в демократичних країнах суспільство посилить тиск на владу з вимогою посилити санкції проти Росії і збільшити військову допомогу Україні. Ймовірність того, що Україна тепер нарешті отримає ракети дальнього радіусу дії, сучасні літаки і танки різко зросла.

Ти цього хотів, Жорж Данден!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти