Кривавий шлях Росії: чому Кремль обрушиться, але тушку Путіна не потягнуть навіть у мавзолей

14 квітня 2022, 11:17
Війна вже дихає в морду імперії. Вже чути звук бумерангу, відточеного на українській території, який невблаганно повертається назад, до Росії.
Путін вже знає, що ніякою славою завойовника він себе не покриє
Війна повернеться бумерангом на територію Росії

За великим рахунком, уже зовсім не цікаво, що там відбувається у росіян. Міль поцілувалася з тарганом на космодромі "Східний" і обговорила, як разом будуть вбивати українців? Nokia пішла з печери, і тепер зі зв'язком почнуться проблеми? Кудрін передбачив падіння ВВП на 10%? Ціни підскочили і обіцяють стрімке зростання? Але що це в порівнянні з життями 186 українських дітей, яких ви вбили? І це – ще не повна цифра. Ці малятка більше ніколи не скажуть слово "мама" і не обіймуть улюблену ляльку.

І немає на світі такого слова, яке б точно описало ту гаму почуттів, що відчувають до росіян українці. Тому що "ненависть" – не те слово. Хочеться, щоб ви померли. Все і одразу. Щоб вас розірвало на шматки від гордості за Z-імперію, а шматки розкидало по всій площі Z-людоїдні. Щоб ваші буряти скакали на гіперзвукових тачанках по Москві, вбиваючи і ґвалтуючи всіх підряд. Щоб із боями прорвалися в культурний Расчленінград і від радості обісцяли окропом високодуховний Ермітаж. Але поки що вони відточують свої навички в Україні, яка все ніяк не хоче скоритися.

Палаючи від злоби, ваші орки скидають на Маріуполь щось отруйне, від якого перехоплює подих і ріже очі. Зарин? – а ти доведи, що зарин. І взагалі, як шепоче вусата жопа Путіна, "щось я сумніваюся, що це наші солдати в Бучі таке наворотили". Урсула фон дер Ляйен і Жозеп Боррель у шоці від побаченого і почутого. Але як зізнатися самим собі, що всі останні десятиліття, поки фашизм у комфортних умовах визрівав у Росії, Європа і Штати добровільно підгодовували його, купуючи грязюку і газ за вигідною ціною? Як відрубати руки, які обіймали нового Гітлера? – адже це твої руки.

відео дня

читайте такожРосії конче потрібна евтаназія: чому РФ повинна розпастися на 20-30 держав

Командувати вбивствами в Україні призначено генерала Дворнікова – перевіреного сирійського м'ясника, який із задоволенням застосовував хімічну зброю проти сирійців. Канцлер Австрії Нехаммер, який прибув до Москви на зустріч із бункер-пацієнтом, марно намагався розгледіти в ньому залишки осудності. З такої відстані, на якій тримається маніяк, йому не потиснути горло.

Останнім часом він і зовсім почав зачищати простір навколо себе. Навіть ідеолога глибинаріїв Владислава Суркова під домашній арешт посадив. А нема чого путініздити государево бабліще. Воно було виділено не на задоволення хотілок Медведчука і його кодли, а на формування громадянської зрадницької колони всередині України. Обман сцаря може дорого обійтися. І, якщо неможливо вхопити за холку власного кума, який жваво розчинився в пампасах – то порвати хитрожопого Суркова сам Чикатило велів. Утім, ці розбірки цікаві українцям лише в плані внутрішньовидової гризні людожерів: чим голосніший хрускіт кісток на фашистській території – тим менше організмів приїде на прожарювання.

Але війна вже дихає у вовняну морду імперії. Вже чути звук бумерангу, відточеного на українській території, який невблаганно повертається на свої фашистські простори. У Бєлгородській, Курській і Воронезькій областях оголошено "жовтий рівень небезпеки". І це – перша ластівка майбутньої відплати.

читайте такожВійна в Україні та люта шизофренія Росії

Спочатку полохливих волосатиків досхочу нагодують гексогеном гебняві умільці-підривники. Щурячому королю необхідний підвищений рівень ненависті глибинаріїв до українців, як колись – до чеченців. Цей досвід уже застосовувався – так чому б не повторити? Глибинарії повинні звикнути до звуків сирен і внутрішнього тремтіння, коли, потопаючи в стресі, кожну секунду очікуєш або обвалення стелі, або виносу дверей доморощеними силовиками. Спочатку ви розучитеся спокійно спати. Тривога оселиться у ваших душах "непричемышей". Потім вона переросте у тваринний страх зі смаком адреналіну. А вже після цього вас охопить тотальна паніка, коли захочеться бігти стрімголов незрозуміло куди, тому що хаос запанує всюди, і всі почнуть воювати проти всіх. А це Її Величність Історія "пробила повернення", і бойові якути, буряти, алтайці і дагестанці, або хто там ще, під запорошеними і закривавленими прапорами "русского мира" повернулися, щоб перегризти горло батьківщині-мачусі. Вони пред'являть вам усі навички: від грамотного відрізання голів до жорстокого зґвалтування – щоб ви, нарешті, засвоїли простий урок: імперію, спрямовану в минуле, завжди наздоганяють варвари.

Ваш Путін прекрасно знає: ніякої славою завойовника і підкорювача він себе не покриє. Він уже визнаний військовим злочинцем, і за злочини, скоєні в Україні, він і його поплічники відповідатимуть – без терміну давності. А після офіційного звинувачення трибуналу його будуть ловити всюди, як Хусейна, якщо до того моменту він не накоїть більш тяжких злочинів, після яких шлях тільки один: до фізичної ліквідації.

читайте такожЧому Путін розумний, але тупий

Росія сама обрала кривавий югославський сценарій – найгірший з усіх можливих, зате – масштабний, з ядерним душком і хімічним присмаком. Тінь "народних республік" із воцарінням диких ватажків на місцях уже наповзає на її території, де відморозь якогось легендарного Красноярського "Челентани" буде азартно відвойовувати право на ресурси у авторитетного Іркутського пахана або молодого Томського АУЕшника. Де хабаровський Моторила зійдеться з владивостоцькою мафією – з кровищею і вибухами. І зверху на цю бандитську буфонаду буде весело сипатися федеральна штукатурка викиднів – усіх цих пафосних банкірів і політиків, міністрів і генералів, обсяг знань яких виявився несумісним із життям.

І ніхто вже не пам'ятатиме про Путіна і тягти його тушку до мавзолею, який на той час вже обблюють і загадять варвари-поверненці, поглумившись над трупом Леніна. І обрушать вони Кремль, і МХАТівських актрисульок весело обрюхатять, розпоровши черево самому Пореченкову, і шпагат Волочкової порвуть на сцені Великого. І світ буде дивитися на все це з широко закритими очима, тому що історія зі своїм підсумковим рахунком не помиляється ніколи.

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист, для Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти