Крим 2.0 в Херсоні, або Навіщо гауляйтери Кремля віщають про приєднання до РФ

12 травня 2022, 09:16
Поки тривають бойові дії і ра**исти навіть не вийшли на адміністративні кордони Херсонської області, на анексію Кремль не піде.
Херсон
Херсонська область Кремлю набагато важливіше, ніж ОРДЛО , але поспішати приєднувати її поки не стануть/Колихаєв ігор / Facebook

Усі ці заяви гауляйтерів Херсонської області і Пєскова про "приєднання" до РФ мають кілька цілей і завдань.

Перша - підбадьорити бидло на расії, яке зовсім зажурилось після похмурої промови путлера на 9 травня. Адже ніяких цілей не досягнуто.

Друга - символічність дат, на яких "повернені" в Кремлі. 11 травня - день "рехферендуму" на Донбасі. У 2014-му в Маріуполі його, до речі, теж провели. Ну то що? Прийняли в рашку?

відео дня

Третя - дати надію колаборантам і зрадникам не тільки в Херсонській області, а й на всьому південному сході України. Дурні думкою багатіють.

Четверта - шантажувати Зеленського після заяви Кулеби про те, що війну Україна буде вести доти, поки не відвоює всі території, включаючи Крим і ОРДЛО.

Посил такий: "Або терміново погоджуєтеся на наші вимоги щодо визнання Криму і ОРДЛО, або анексуємо ще".

Але поки тривають бойові дії, і ра**исти навіть не вийшли на адміністративні кордони Херсонської області, на анексію Кремль не піде.

Тим більше, перед загрозою введення нафтового ембарго з боку ЄС, яке зараз у стадії обговорення.

Тож усе це чергові вологі мрії гауляйтерів, які прекрасно розуміють, що їх чекає після звільнення ЗСУ тимчасово окупованих територій.

читайте такожЖиття після 9 травня: яким буде третій етап війни з РосієюДо речі, на таку заяву не наважився навіть Сальдо - старша "дружина" путлера в Херсоні, а лише його зам. Що також вельми красномовно і підтверджує, що все це черговий "інформаційний п...к".

А пучити їх буде, якщо згадати Захарченка, поки вони не поїдуть на обід в шинок "Ветерок". А звідти одразу на концерт до Кобзона.

Навіть Пєсков промичав про "юридичні обґрунтування" і міжнародне право, натякаючи на Крим. Тому без "рехферендума" на це Кремль не піде.

Так, Херсонська область Кремлю набагато важливіше, ніж ОРДЛО, тому що вода в Крим.

Але це вже тільки у випадку і після "досягнення цілей спецоперації". А потім і "рехферендума".

Тобто ніколи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти