Хто насправді наказав збити літак Пригожина

23 грудня 2023, 09:01
По інтернету потужно розтікається "сенсація", що перекладає всю провину за вбивство Пригожина - з Путіна на Патрушева.
Патрушев, Путін, Пригожин
Тільки Путін міг дати фатальну команду / колаж фото: Радбез РФ, скріншот

Сюжети всіх знаменитих оперет прекрасно відомі. Будь-який дурень знає, що "Весела вдова" завершиться вальс-дуетом Ганни і Деніеля, а перед цим прозвучить пісенька грізеток. Але незмінність лібрето не звільняє артистів від необхідності "страждати" в II акті, гримуватися і танцювати "як годиться". Саме так до своїх "виборів" ставиться і Путін. Результат зумовлений, але всенародна оперета повинна бути поставлена за всіма правилами. У ній повинні бути присутніми пристрасті, інтриги, ч*оки за портьєрами і фатальні листи.

По інтернету потужно розтікається "сенсація", що перекладає всю провину за вбивство Пригожина - з Путіна на Патрушева. Для вагомості вкидання - він зроблений аж через The Wall Street Journal. Безсумнівно, і підготовкою і ліквідацією Пригожина керував особисто Патрушев. Ідея усунення "кухаря" теж належала саме йому. Все можна пояснити. Пригожин залишається ідолом патріотів. Путіна необхідно відмити від його крові.

відео дня

Патрушев - теж, ще та гадина. Він фанатик війни і гідний дуже високого ліхтаря. Але при будь-якому розкладі, його ліхтар буде сильно нижче путінського. Рішення збити літак кухаря міг прийняти тільки сам кремлівський людожер. І тільки він міг дати фатальну команду.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти