Хто організував бійню в Крокусі?

3 квітня 2024, 08:10
Якби теракт справді організували українці, їм було б украй невигідно, щоб терористи прорвалися через ретельну прикордонну зону.
Хто організував бійню в Крокусі?
Теракт у Крокусі / Колаж: Главред, скріншот із відео

Явка з повинною.

Із заяви Слідчого комітету: "За вказівкою координатора терористи поїхали в бік російсько-українського кордону, щоб перетнути його і потрапити до Києва для отримання обіцяної їм винагороди".

Що це, якщо не явка російської влади з повинною, визнання відповідальності за бійню в Крокусі?

відео дня

Якби теракт, дійсно, організували українці, їм було б украй невигідно, щоб терористи намагалися прорватися через ретельно охоронювану прикордонну зону, на відомому вже всьому світу авто, зі стовідсотковими шансами на затримання російським силовиками біля українського кордону. Навіщо Україні так підставлятися?

А ось російським спецслужбам було цілком логічно гнати виконавців обіцянкою бабла в бік українського кордону, щоб потім повісити теракт на Україну. Саме це і зробив такий собі "координатор". Таким чином, СК свідчить, що ця людина була російським провокатором.

Тож СК у розслідуванні теракту вийшов на самого себе і колег із ФСБ.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти