Хто збирається приповзти на нашу землю разом з "путінськими витязями"

28 грудня 2021, 07:45
Публічне "вписування" Кадирова в українську проблематику явно не додасть очок Кремлю.
Кадиров,
Заява Кадирова про Україну не додасть очок Кремлю / Reuters

Дресирована бородата Абізяна, посаджена Кремлем правити Чечнею... зібралася "брати Київ".

Ну що можна сказати з цього приводу...?

Примат на прізвисько "Кадиров", звичайно дресирований Кремлем... але явно недостатньо. Ситуація ускладнюється ще й тим фактом, що ця тварина... непрохідно тупа... а поруч з нею відсутні люди, здатні пояснити їй, коли і що слід говорити і заявляти.

відео дня

Зрозуміло, що Кадиров "хотів як краще" (для Кремля, природно...), але вийшло прямо навпаки.

Своїми "загрозливими" заявами з українського питання, цей тулуб домігся лише того, що ще раз переконав нас у тому, що нам слід щосили чинити опір російській агресії... бо за путінськими "російськими витязями", ну або разом з ними, на нашу землю збирається приповзти і кадирівський зоопарк... зі своїми порядками і "законами".

Судячи з того, що нині відбувається в Чечні, де цього примата вже "майже офіційно" називають не інакше, як падишах... а населення затероризоване і залякане його мордоворотами до стану "мовчати-боятися", покірно платить йому "неформальну" мзду практично з будь-якого заробітку... мало кому з українців сподобаються такі "звичаї".

читайте такожБрехливий і жадібний психопат намагається "плюнути у вічність"Тому, очевидно, що публічне "вписування" Кадирова в українську проблематику явно не додасть очок Кремлю в його напруженій інформаційно-психологічній роботі з розкладання українського суспільства.

Швидше навпаки, елементи, які коливаються і хочуть миритися, швидше усвідомлять всі можливі наслідки "приходу Росії" на українські землі.

Тому більше трешу, панове, можете посмикати свою дресировану Абізяну за хвіст ще раз, щоб вона щось там промукала "за Україну"... нумо, сміливіше...!!!

Дивишся... і примирення у нас істотно зменшиться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти