Хтось у керівництві Росії вирішив піти до кінця

9 жовтня 2022, 06:21
Характер пошкоджень Кримського мосту свідчить, що це детонація боєприпасів (вибухівки), а не ракетний удар.
Кримський міст
Характер пошкоджень свідчить, що це детонація боєприпасів, вважає Машовець / скріншот

В'їзд на Керченський міст ретельно контролюється, там розміщені стаціонарні інспекційні радіотехнічні комплекси СТ-6035 управління відомчої охорони Мінтрансу РФ, що перевіряють автомобілі на наявність вибухівки.

Характер пошкоджень свідчить, що це детонація боєприпасів (вибухівки), а не ракетний удар.

Про сили і засоби цілого спектру федеральних відомств, залучених в охорону і оборону моста — (фсб, росгвардії, морф і т.д.), годі й говорити...

відео дня

Також, до охорони та оборони мосту були залучені спеціалізовані сили.

Але, виникає питання, чому багаторівнева і розгалужена система безпеки цієї системи також не спрацювала?

На мій погляд, в даному випадку ми маємо справу з двома можливими версіями: атака ССО ЗС України або навмисна провокація ФСБ (ГРУ) з метою звинуватити Україну в теракті, домогтися неконтрольованого РФ рівня ескалації у війні, або навіть якісь внутрішні чвари і розбирання в середовищі вищого військово-політичного керівництва в РФ.

Все це може бути посилено розкраданням коштів при будівництві моста. Адже згідно з характеристиками Керченського мосту, які і самі вони озвучили ще у 2018 році, ця споруда повинна була витримати навіть ядерний удар, а фактично, щонайменше один проліт автомобільної частини не витримав детонації партії боєприпасів, яка явно за своєю руйнівною силою була менша за спецзаряд (ядерний).

Виникає цікаве питання: які, власне матеріали і технології були використані підрядниками (будівельниками), насправді при будівництві цієї споруди? А головне - хто мав доступ до інформації про ці особливості Керченського мосту, якими можна було скористатися настільки яскраво і показово в потрібний момент?

Або українська розвідка проникла у "святі" глибини російських внутрішньополітичних розкладів, або хтось в керівництві рф вирішив піти до кінця.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти