Хто замість Трампа і Байдена?

8 серпня 2022, 06:34
Трамп ще не підозрює, що він вже не кандидат республіканців і він не збирається вмирати раніше Байдена.
Дональд Трамп
Дональд Трамп / Фото Reuters

Колишній президент США поховав свою першу дружину, матір його трьох дітей у своєму гольф-клубі в Нью-Джерсі. Добре, що не в Лас-Вегасі - там багато сакральних місць для азартних гравців і ділового Трампа. Це все незвично для Америки. Тепер остання дружина Трампа - Меланія точно знає, що робити зі своїм чоловіком після його смерті. Тут ніякої політики чи бізнесу - він сам напросився.

Гірше Республіканській партії США, яка готується до майбутніх президентських виборів 2024 року. Після цієї витівки Трампа з похоронами першої дружини на полі гольф-клубу потрібно терміново шукати нового кандидата на президентські вибори, який, принаймні, не буде ховати своїх ближніх у гольф-клубі під час виборів.

відео дня

Але Трамп ще не підозрює, що він вже не кандидат республіканців і він не збирається вмирати раніше Байдена - це для нього принципово важливо, але і виграти вибори президента в 2024 році він вже не може. Справа не в гольф-клубі як кладовищі, а у відсутності перспектив Трампа як сильного кандидата, здатного без загравання з Кремлем, впоратися у світовою кризою (Україна, Китай, Німеччина) і внутрішніми проблемами Америки. Це розуміють і республіканці, і демократи, сподіваючись поставити на нових "темних конячок" і позбутися як Трампа, так і Байдена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти