Куди насправді цілять окупанти своїми ракетами

2 січня 2024, 06:37
Ніхто не зробив стільки для розкручування та героїзації лідерів ОУН та УПА, скільки зробила російська пропаганда.
Куди насправді цілять окупанти своїми ракетами
Степан Бандера і Роман Шухевич

У новорічну ніч російська армія завдала удару по університету в Дублянах, де навчався Степан Бандера та музею Шухевича в селі на околиці Львова. Музей згорів.

На випадок якщо хтось досі не розумів, куди летять усі ті сотні дронів і ракет, які збиває ППО, то ось відповідь. Вони летять навіть не у військові об'єкти, а в музеї та університети. Просто їх збивають, тому більшість музеїв та університетів досі цілі.

відео дня

Найдивовижніше, що недоумкуваті Z-шовіністи так нічого і не зрозуміли. І, схоже, не здатні усвідомити, що їхнє варварство має зворотний ефект. Можна спалити будівлю, але це лише зміцнить символ. Надасть йому додаткову цінність та важливість.

Результат цих варварських нальотів очевидний та передбачуваний - Шухевичу тепер симпатизуватимуть навіть ті, хто раніше ставився до нього прохолодно та індиферентно. Окупанти самі роблять його символом боротьби, підтверджують його історичну правоту. Якщо мерзота, яка бомбить наших дітей, ненавидить Шухевича, то українці мимоволі будуть за Шухевича.

Загалом, треба сказати, що ніхто не зробив стільки для розкручування та героїзації лідерів ОУН та УПА, скільки зробила російська пропаганда. До російських нацистів так і не дійшло, що всі, кого вони починають хором проклинати та ненавидіти, в Україні автоматично стають героями.

Хто такий Денис Казанський

Денис Казанський - уродженець Донецька, український блогер, політичний оглядач і журналіст. Вимушений переселенець у зв'язку з війною на Донбасі. Автор книг про Донбас: "Чорна лихоманка", "Як Україна втрачала Донбас". Один з представників України в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України. У 2017 році увійшов до Топ-20 політичних блогерів України в Facebook за рейтингом Еспресо TV, пише Вікіпедія. Веде популяний youtube-канал.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти