Курва Меркель навіть не приховує, що продалася Путіну з потрохами

7 жовтня 2022, 18:51
Які висновки зробила Меркель? Домовлятися з Росією. Так ми ж домовлялися безпосередньо при твоїй участі!
Меркель Путін
Ангела Меркель і Володимир Путін / Колаж Reuters, УНІАН

Екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель на церемонії, присвяченій 77-річчю газети Süddeutsche Zeitung в Мюнхені, заявила, що міцний мир в Європі може бути досягнутий тільки за участі Росії.

Який міцний мир може бути в Європі за участі Росії, якщо вона є ключовою державою, яка регулярно порушує мир в Європі. За останні 25 років єдиною. Якщо Росія є порушником миру, то як вона може гарантувати його міцність? Втім, коли сидиш на баблі Путіна, то такими питаннями не задаєшся

відео дня

"Поки нам не вдалося цього зробити, холодна війна насправді ще не закінчилася", – сказала екс-глава уряду ФРН.

Яка холодна війна, дурепа. Демон відкритим текстом каже, готовий застосувати ядерну зброю по Заходу. Половина України розхерячена в мотлох. Тут виповзає ця свиноматка путінізму, яка перетворила армію Німеччини на кастрата і починає бурмотіти про Холодну війну.

На її думку, події в Україні стали "глибоким поворотним моментом".

І які висновки зробила Меркель? Домовлятися з Росією. Так ми ж домовлялися безпосередньо при твоїй участі. Чим закінчилися? Вторгненням з 9 напрямків і анексією ще двох областей.

Меркель також закликала дуже серйозно ставитися до слів президента Росії Володимира Путіна, а "не класифікувати їх як блеф".

Якщо ставитися потрібно серйозно, то може Німеччині і Заходу заходи приймати серйозні?

Загалом, по закінченню війни Україна повинна буде розгорнути масштабну ракетну програму і кожен місяць, я підкреслюю, кожен місяць питати, як вона фінансується і розвивається. Але розгортанню програми глибокої мілітаризації України передуватиме глибокий злам політичної системи України. Який гарантуватиме, що смішки з бавовною від політиків зникнуть, а звіти з виробництва дронів, ракет, систем ППО стануть буденністю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти