Лавров і його "ахінея" про географію

21 липня 2022, 19:14
Протягом останніх днів одночасно Ушаков, Слуцький і Лавров говорили про переговори. Їм потрібно змусити Захід почати переговорний процес.
Лавров і його 'ахінея' про географію
Лавров змушений нести ахінею про географію / Reuters

Що означає заява Лаврова про розширення географії війни?

1. Нічого взагалі.

2. 24 лютого вони думали захопити Київ, 20 липня вони застрягли на Донбасі і говорять про географію.

відео дня

3. У Путіна вперше за 22 роки не вдається піднімати ставки. Він лякає ядерною зброєю, судним днем і ще чимось, а Захід відмовляється від переговорів. Останній приклад - перезапуск Північного потоку-1. Він лякав його зупинкою, але не зміг зупинити, бо газ нікуди дівати.

4. Протягом останніх днів одночасно Ушаков, Слуцький і Лавров говорили про переговори. Їм потрібно змусити Захід почати переговорний процес і там (на переговорах) вони спробують піднімати якісь ставки (інакше вони не ведуть переговори). Але поки, перш за все американці, їм відмовляють в цих самих переговорах. І тому Лавров змушений нести ахінею про географію.

читайте такожПутіна потрібно "мочити в нужнику"5. У РФ назріває і внутрішнє питання про цілі цієї війни. Сказати прямо - наша ціль Київ, вони бояться, сказати про вихід з війни не можуть, тому цією ідіотською мовою Оруела (новоязом, який уже охрестили некроязом) вони говорять про географію і отріцатєльниє всплитія.

Путін заганяє себе в кут. У нього поки немає ніяких можливостей розширяти географію. І тому єдине, що росіяни судорожно роблять - це шукають приводи для підняття ставок. Поки, на щастя, у них немає козирів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти