Ленд-ліз для України: чи є шанс швидко виграти війну

29 квітня 2022, 11:29оновлено 29 квітня 2022, 12:57
Війна в Україні не затягуватиметься на довгі роки. Коли НАТО почне збільшувати поставки сучасної зброї, російські війська на Донбасі будуть знесені.
США передали Україні летальну зброю
Україна отримала можливість для необмежених поставок зброї від НАТО / Посольство США в Україні

США вступають у війну на боці України. У США прийнятий закон про Ленд-лізу - а після його вступу в силу це означає, що Україна безкоштовно отримає необмежені ресурси озброєння і забезпечення США, щоб за максимально короткий час розгромити російську армію і перемогти у війні.

Після вступу в силу закону про ленд-ліз передбачається зняття всіх обмежень на постачання озброєнь в Україну. Це означає постачання сучасних американських танків, зенітно-ракетних комплексів, винищувачів, радарів, оперативно-тактичних ракетних комплексів, артилерії, протикорабельних ракетних комплексів, загалом, всієї лінійки, які забезпечать повну перевагу України над Росією у звичайних озброєннях.

Війна в Україні не затягуватиметься на довгі роки. Коли НАТО почне збільшувати поставки сучасної зброї, російські війська на Донбасі будуть знесені високоточним вогнем 155 мм гаубиць, російську авіацію виб'ють з неба новітні ЗРК, командні пункти і склади боєприпасів знищать вогнем РСЗВ і ударні дрони.

відео дня

Ухвалення ленд-лізу США і постачання НАТО з військової точки зору означає, що Україна не зупиниться, ніяких компромісів не буде. Повне звільнення Донбасу і Криму буде забезпечено масованими ударами новітніх бойових засобів НАТО, яким російська армія нічого не може протиставити.

Тепер найважливіше розуміти, що це рішення США і НАТО дісталося нам важкою ціною, і що прямо зараз наша піхота своєю кров'ю утримує кожну п'ядь Донбасу, що гинуть захисники Маріуполя.

читайте такожРосія проковтнула всі наживки, що їй розкидав ЗахідІ що перемогу у війні творять люди, і що терміни нашої перемоги, і терміни поставки озброєнь на фронт треба максимально прискорювати.

Але тепер у нас є всі інструменти для нашої перемоги, і коли і як ми її здобудемо залежить вже від нашої організованості і умінь застосувати могутній арсенал західної демократії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти