Ленд-ліз для України: чому російські війська мітлою винесуть з України

29 квітня 2022, 19:26
Саміт на Рамштайні - це нова Ялтинська конференція, яка визначила новий світопорядок.
Танк, США
Відповідно до закону про ленд-лізу Україні можуть поставити абсолютно будь-яке озброєння / Reuters

Юридично, програма ленд-лізу включає в себе поставку... всього. Ось, взагалі всього. "Абрамси", "Бредлі", "Кугуари", "Петріоти", "Томагавки", "Раптори", F-16, F-35, роботизовані платформи, дрони, розвідники, камікадзе, САУ, керовані снаряди, розумні авіабомби - тобто ось просто взагалі все.

Перечитайте це ще раз. До мене, наприклад, це до кінця так ще й не дійшло.

Що поставлять США в реальності? Я не знаю. Але, виходячи із заявленої на Рамштайні нової концепції "військового і стратегічного обвалення" Росії, думаю, що поставлять - все.

відео дня

Як я і талдичив роками - ми увійшли в нову епоху. Тепер офіційно. Світопорядок, що існував з 1945 по 2014 рік, припинений офіційно. Саміт на Рамштайні - це нова Ялтинська конференція. Яка визначила тепер уже новий світопорядок.

І новий список країн, які керуватимуть цим світопорядком.

І Росії там немає.

Точніше, вона є, звичайно, але в ролі православного північного Ірану. Який точно так само буде тепер сидіти за ровом з крокодилами, кричати про Ізраїльських терористів, які не дають йому збагатити уран, щоб зробити миролюбну ядерну бомбу, жерти зубами Корпусу вартових православної революції один одного живцем всередині периметра - але за поребрик вилазити вже не буде.

А на її місце просуватиметься Україна. Ви ж розумієте, що США будуть робити зараз з України Південну Корею? Що їм вкрай як важливо після невдачі в Афганістані створити новий позитивний кейс. Що в Україну піде зараз такий потік озброєнь, технологій, грошей, кредитів, режимів максимального сприяння, зняття мит, квот і обмежень, що Сеул сто разів ще лікті покусає.

Справа, звичайно, не в Україні, а в тому, що будуть вирішені відразу кілька завдань - і витіснення з ринку газу і нафти, і витіснення з політичної арени, і постановка на місце Китаю, і взагалі все, чого світ хотів би зробити давно, та все якось приводу не було.

А тут такий привід!

Дякую, Вово.

Що виходить у США, коли вони приходять в Корею, ми бачили. Що виходить у СРСР-теж.

Ну, що ж. в добру путь.

читайте також"Необстріляний" Гутерреш: чому росіяни вдарили ракетами по КиєвуДо речі, Ви ж розумієте, що Пентагон зараз спить і бачить, щоб Росія бахнула куди-небудь по конвою будь натовської країни? Тоді російські війська з території України будуть винесені вже просто мітлою і, думаю, вже просто об'єднаними силами НАТО безпосередньо.

Такого протистояння не було ніколи з часів Другої світової. Навіть за часів Холодної війни. Навіть проти СРСР. Діди вперше з тисяча дев'ятсот сорок п'ятого року зіткнуться з противником такого рівня.

Озброєна новітнім американським озброєнням сорокамільйонна країна, підтримувана всім світом, за якою стоять провідні держави з усією своєю військовою, політичною, економічною міццю.

Мммм…

"Раптори" проти Су-25. "Абрамси" проти Т-72. "Джавеліни" проти РПГ-7.

Супутникове управління боєм проти тероборони Брянська.

Це буде славне полювання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти