Лепсам хочеться взяти участь у геноциді

16 червня 2023, 06:59
Сиділи б всі ці дурні в своєму нафталіні тихо. Дивишся і могилки б заслужили собі.
Басков Лепс
Басков і Лепс зібралися фінансувати війну / скріншот

Антонов, барановська, кисельов, басков та інші лепси вирішили особисто проспонсорувати окупацію і геноцид. Про що і повідомили публіці на ПМЕФ.

Дуже приємно, коли замовники вбивств, терактів і згвалтувань - самі "заводять на себе справу" і акуратно його "ведуть", документуючи виплати виконавцям.

відео дня

Естрадників, які на ПМЕФ заявили себе спонсорами тероризму - зрозуміти можна. Їх життя тужливе, все обридло, "дупла" розношені, завивати "про чарку" давно набридло. Звичайно, лепси занудьгували.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "дощ" спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровські середовища" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

Лепсам хочеться взяти участь в чому-небудь глобальному. Наприклад, у геноциді, у спонсорстві масових вбивств та окупації. Старі алкоголіки, зневірені знайти який-небудь сенс своїх життів, сподіваються, на те, що хоч співучасть у геноциді їх "підбадьорить".

Звичайно, підбадьорить. Та ще й як. Милі посиденьки на ПМЕФ обов'язково продовжаться в Міжнародному кримінальному суді. Там на столах будуть не "чарки", а кодекси. Там лепсам нудьгувати не доведеться. Довічне - відмінний атракціон.

Сиділи б всі ці дурні в своєму нафталіні тихо. Дивись і могилки б заслужили собі, з віночками і чарочками, а не типові стовпчики тюремного кладовища ООН під Гаагою. Втім, це їх вибір. Вони його зробили.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти