Ліквідація Путіна вже давно назріла, Захід це має нарешті зрозуміти

26 жовтня 2022, 08:50
Часи повторюються. Той, кого сьогодні терміново треба ліквідувати, тепер сидить у Москві.
Ліквідація Путіна вже давно назріла, Захід це має нарешті зрозуміти
Владимир Путин / kremlin.ru

Справжня політика - це здатність приймати рішення, на які неспроможний простий обиватель.

Найважливішим завданням еліти завжди було забезпечення безпеки соціуму, а тепер і всього людства, навіть якщо для цього потрібно вбити того, хто створює загрозу знищення твого роду, племені, народу, всього людства.

Сьогодні саме в цьому ключова відмінність між людьми бізнесу, культури, громадянської спільноти, просто обивателями та людьми політики. Саме тому бізнес-мислення, або мислення простого гуманного пацифіста-обивателя не працює в політиці.

відео дня

Бізнесмен завжди шукає можливість договору, громадянський активіст прагне продемонструвати гуманізм, простий обиватель замість бійки завжди хоче помиритись.

Політик розуміє, що договір з агрессором і злочинцем - це загибель. Як договір з крокодилом, який схопив тебе за ногу і тягне на глибину. Тут якщо крокодил і згоден на "перемир'я", то тільки для того, щоб перепочити і з новою силою тягнути свою жертву до місця, де він її зжере.

Єдиний шанс врятуватися - швидше вбити рептилію, яка відчула смак крові. Коли твою отару атакує зграя вовків, тобі не допоможуть добрі наміри та рекомендації зоозахисників або згода віддати вовкам на поживу частину твоїх овець - щоб хижаки наїлися та відстали. Вовки щоразу приходитимуть за м'ясом, поки не з’їдять усе стадо. Єдине правильне рішення - багатозарядний карабін та декілька материх вовкодавів.

Уявіть собі, якби британці прочитавши "Майн Кампф" Гітлера, всерйоз розібралися в природі цього психопата ще в середині тридцятих. Єдиним вірним рішенням була б ліквідація цього персонажа з мозком рептилії-хижака, який захопив владу у Німеччині. Я думаю це могло врятувати десятки мільйонів людей що загинули в концтаборах і під час Другої Світової Війни, включаючи і мільйони німців. Це врятувало б європейські країни від тотальних руйнувань у сорокових.

Історія людства пішла би за іншим сценарієм. І можливо тоді вже Об'єднана Європа зустрічала б вторгнення більшовицьких орд Сталіна. А британські і европейскі спецслужби ставили б нове завдання перед собою - ліквідувати того, хто сидів тоді в Кремлі.

Часи повторюються. Той, кого сьогодні терміново треба ліквідувати, тепер сидить у Москві. При всій його охороні, я думаю, це завдання під силу спецслужбам тих, кого сам Путін називає "англо-саксами". Досвід ліквідації ватажків Алькаїди США має.

Високоточна невелика ракета стартувавши з висотного безпілотника здатна знайти потрібне вікно того самого приміщення і розпізнавши обличчя жертви, перетворити його на кілька шматків м'яса. І судячи з усього розвідки Британії та США знають все про місце перебування та спосіб нинішнього життя російського диктатора. Його ліквідація, як того, хто реально готовий розв'язати Третю Світову, у полум'ї якої загинуть мільйони, вже давно назріла.

А всі ці "мирні" плани та домовленості – чи то дурість, чи жадібна підлість або не більше ніж професійна некомпетентність нинішнього покоління політиків та еліти розвинених країн Заходу.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти